reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam!

jasmina Twoja dzisiejsza wiadomość mnie powaliła na kolana :szok::szok::szok::szok: super wieści przed moim niedługim wyjazdem :szok:

czarnulka witaj :-) my się znamy z Czerwcowych mam 2005 ( co prawda ja się już tam nie udzielam bo wąteczek powoli umiera śmiercią naturalną :-() Ale za to tu buszuję ;-)Miło Cię widzieć.

Iwona super, że zakupy udane :tak:

Dzień doberek:-) U nas rano jak szłam z Adriankiem to padało, ale teraz słonice wychodzi i zapowiada się całkiem milutko:tak: Madzia ostatnio wstaje z mega płaczem:baffled: Nie wiem o co jej biega. Wczoraj palce pchała do tyłu i mówiła że be. Na macanie to wygląda że piąteczki ruszyły:sorry2: A już się ucieszyłam, że spokoju trochę z tymi zębiskami:hmm:
Czarnulka witaj! Widzę że my sąsiadki:-D Fajne zdjęcie w podpisie:tak:
Jasminka nie zazdroszczę przeżyc:no: Tulę mocno:tak:
Iwona c.28 zaczęło się u ciebie:-) Ale w sumie jak nie wybiera bardzo wyzywających ciuchów to czemu nie pozwolic:sorry2: Ja to latałam we flanelowych koszulach w kratę i potarganych dżinsach. Moja mama była załamana:-p
Zmykam kochaniutkie bo mnie córcia ciągnie. Ostatnio widownia jej potrzebna:baffled: Ona układa piramidki, kubeczki czy bawi się segregatorem kształtów a ja muszę siedziec i brawo bic:-D

reklama
Do góry