reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry.:-)
A ja mam humor od rana do kitu -Grzesiek od 6 nie śpi, a od 6.30 non stop buczy.:wściekła/y::angry: Mam już dosyć tego marudy. Może ktoś go chce? Albo przynajmniej naprawi?;-)

Jasmina ale miałaś przeżycia w nocy.:shocked2:Nie zazdroszcze. Oby to się już nie powtórzyłyło.

A teraz zmykam do tego krzykacza.:-(

reklama
Dzien dobry. U nas dziś szaro i ponuro i pada:baffled:. Wczorajsze zakupy były bardziej udane. Jeszcze wszystkiego nie kupiłam.ale co tam i tak jestem zadowolona:tak:. A najbardziej Natalka z kurtki,bo wybrała sobie taką co to w takich już nastki biegają,a ja bez oporów jej kupiłam :tak:. Mój synuś dorobił się kolejnych 2 ząbków i stan na dziś to 11 zębolów:tak:. Myślałam,że tylko jedna czworka wyszła,ale wieczorem znalazłam kolejną.

JESTEM, JESTEM
Ale się stęskniłam babeczki:-):-):-)
Kochane jestęście,że tak za mną tęskinłyście.Bo tęskniłyście prawda???;-);-)
Obejrzałam fotki i troche podczytałam.Super mamusie i dzieciaczki wszystkie.
Ja już mówie co się satło.Mój mały haker - Lolo zlikwidował nam jakiś plik no i trzeba było sformatować komputer.Ponieważ my nie umiemy więc trzeba było czekac aż do dzis na znajomego.Juz zmykam bo M chce do kompa.BUZIACZKI KOCHANE:-):-):-):-)

Oj to trzeba się nauczyć formatować i nie znikać na tak długo bez wieści, bo my się tu martwiłysmy o ciebie, No ale wybaczamy dobrze,że już jesteś:tak:

Tak w ogóle to sobie przypomniałam, że wsiur niemyty ze mnie bo Szymka Wam nie przedstawiłam:no::no:. niniejszym nadrabiam :tak:
śliczny synio:tak::-)

Obiecałam wczoraj ,że dziś tu będe zaglądać częściej, no ale niestety....m jets na L4 i okupuje komputer, a ponad to zlecenia się na mnie walą co nie miara, więc same rozumiecie,że mało czasu na wszystko mam. Tyle co teraz bo m usypia Igorka.....
..
Ja też tak mam obiecuję sobie,że następnego dnia bedę dłużej, a tu nic z tego - zawsze coś wypadnie.
witam wszystkich
Ale dzisiaj w nocy się wystraszyłam. Obudziło mnie coś dziwnego raz ale zasnęłam czułam się tylko jakoś dziwnie. A potem znowu się obudziłam bo czułam tak jakbym spadała i słyszałam że szafa cała sie trzęsie. Pobiegłam do męża który zasnął w pokoju na dole i go obudziłam. On też powiedział że coś domem zatrzęsło ale on myślał że to wiatr. Wiecie to było trzęsienie ziemi. Buuu nie fajne uczucie...
łooo matko!!!:szok::szok:
Współczuję takich przeżyć, ale chyba będziesz się musiała do tego przyzwyczaić, prawda:confused:

I ja się melduję
194.gif
,Olo zaprowadzony,Jul prawie uspany a ja wcinam udko.Rano było cieplutko a ledwo weszliśmy do domciu to się rozpadało:-(

witam wszystkich
Ale dzisiaj w nocy się wystraszyłam. Obudziło mnie coś dziwnego raz ale zasnęłam czułam się tylko jakoś dziwnie. A potem znowu się obudziłam bo czułam tak jakbym spadała i słyszałam że szafa cała sie trzęsie. Pobiegłam do męża który zasnął w pokoju na dole i go obudziłam. On też powiedział że coś domem zatrzęsło ale on myślał że to wiatr. Wiecie to było trzęsienie ziemi. Buuu nie fajne uczucie...

Teraz muszę o tym mamie opowiedzieć więc znikam.
Muszę troszkę Was nadrobić bo wczoraj mnie nie było prawie wcale.
pozdrawiam

Ojeje:szok::szok::szok:A to tak może być częsciej?????

Dziewczyny mam nadzieje że nie. Wielka Brytania do tej pory była w tej części Europy gdzie trzęsienia ziemi nie występują a jeśli coś się zdarzy to słabe. W wiadomościach powiedzieli że było nawet do 5,3 w skali Richtera.
Ale za to od rana pogoda piękna, ludzie chodzą w krótkich rękawkach.
Muszę z mamą bo się wystraszyła.

reklama
kochane babeczki z was są :-)

To się może przedstawie tym co mnie jeszcze nie znają :-D

Mam na imię Agnieszka i mam 26 latek :-p Jestem mamusią dwóch cudniastych córeczek Wikusi i Emilki :-) Mieszkamy sobie w Sosnowcu :-) Moj m pracuje a ja w mieszkanku z córciami buszuje :-D;-)

Teraz wynajmujemy mieszkanko i od Maja przeprowadzamy się na inne wieksze mieszkanko :-) Nioestety też wynajmowane :baffled: ale duzo lepsze od tego teraz :-) a necik już tam jest więc wielkiej rozłoki nie będzie :-D:-p;-)

Do góry