reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

JESTEM, JESTEM
Ale się stęskniłam babeczki:-):-):-)
Kochane jestęście,że tak za mną tęskinłyście.Bo tęskniłyście prawda???;-);-)
Obejrzałam fotki i troche podczytałam.Super mamusie i dzieciaczki wszystkie.
Ja już mówie co się satło.Mój mały haker - Lolo zlikwidował nam jakiś plik no i trzeba było sformatować komputer.Ponieważ my nie umiemy więc trzeba było czekac aż do dzis na znajomego.Juz zmykam bo M chce do kompa.BUZIACZKI KOCHANE:-):-):-):-)

reklama
Bodzinko jak myśmy się za Tobą stęskniły:-D:-D:-D:-D
204.gif

A gdzie wy wszystkie się podziały???:confused::confused:

Czy ktoś wie jak Renifer24 z dzidzią po badaniach??
Marta, Ty to normalnie perfekcyjna pani domu jesteś :-);-). jak mój męż tu zajrzy to zaraz będę musiała racuchy lecieć robić:-D:-D.

Tak w ogóle to sobie przypomniałam, że wsiur niemyty ze mnie bo Szymka Wam nie przedstawiłam:no::no:. niniejszym nadrabiam :tak:

Załączniki

• 0092642432.jpg
    0092642432.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 44
  • 0124434740.jpg
    0124434740.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 44
A ja witam wszystkie mamy domowe i tatę domowego, oczywiście też ;-)
Chciałam napisać w wątku kulinarnym, ale widzę, że tu też wszyscy mają iście głodomorowy nastrój :-)
Ja dziś upiekłam kuglarza, czyli kartoflaka, to tak na pożegnanie..pysznych i niezdrowych dań :tak: Lekarka kazała mojemu mężczyźnie schudnąć 10cm w pasie i przejść na dietę, a więc i ja skorzystam, bo jeszcze po ciąży mi zostało jakieś 8kg nadmiaru. Wreszcie będę mogła praktycznie wykorzystać swoją wiedzę i zarazem pasję, jaką jest dietetyka, ciekawa jestem czy moje wieloletnie wypociny dadzą jakiś efekt :dry:
Ja dopiero goodzinkę temu ululałam swojego brzdąca, od 19 cztery razy go usypiałam, a on po krótkim spaniu w najlepsze zaczynał na nowo harcować!!

Witam nowa mamuśke

Inna, gratulacje z powodu sesji! A co do zachwania małej... tylko spokój Cię uratuje :-D "Pocieszę cię", że najgorsze dopiero się zacznie, tak koło 18 miesiąca rozpoczyna się bunt dwulatka i dziecko koniecznie chce udowodnic mamie, że ma własne zdanie - najczęściej rykiem ;-)

Oj niestety potwierdzam....:sorry2: ale i przez to trzeba przejść:tak:

JESTEM, JESTEM
Ale się stęskniłam babeczki:-):-):-)
Kochane jestęście,że tak za mną tęskinłyście.Bo tęskniłyście prawda???;-);-)
Obejrzałam fotki i troche podczytałam.Super mamusie i dzieciaczki wszystkie.
Ja już mówie co się satło.Mój mały haker - Lolo zlikwidował nam jakiś plik no i trzeba było sformatować komputer.Ponieważ my nie umiemy więc trzeba było czekac aż do dzis na znajomego.Juz zmykam bo M chce do kompa.BUZIACZKI KOCHANE:-):-):-):-)

Bodzia
no narwszcie, my tu wszytskie naprawdę się już zamartwiamy :blink::shocked2:

Obiecałam wczoraj ,że dziś tu będe zaglądać częściej, no ale niestety....m jets na L4 i okupuje komputer, a ponad to zlecenia się na mnie walą co nie miara, więc same rozumiecie,że mało czasu na wszystko mam. Tyle co teraz bo m usypia Igorka.....

Coś mało dziisja nastukałyście spodizewłam się około 10 stronek a tu ledwo 3 :szok:......no tak Bodzi nie było..... to dlatego;-);-);-);-) hehe...

Moje chrobowe samopoczucie trochę lepiej, choć jeszcze mnie trzyma, ale mam nadzijee,że już nie długo.

No nic zmykam pod prysznic i do łóżeczka bo jutro zapowiada się także pracowity dzień...

Ja też się pojawiam ale na chwilkę ;-) Prawdopodobnie będę jeszcze potem bo teraz pod prysznic lece:-p Naleśniki dzieci mi zjadły ja tylko jednego udanie skonsumowałem:sorry2: no to teraz prysznic:tak:

reklama
Do góry