reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Ja też widzę więcej na wadze po drugiej stymulacji😞 Ale myślę że nie bez znaczenia jest tu fakt, że trzeci miesiąc siedzę w domu na pracy zdalnej, do tego siłownie były pozamykane - czyli miałam zero ruchu🙄

Oj ja też tak miałam, jeszcze po 1 transferze jak się okazało że się udało to już wogle, dłużej brałam leki i po 3 tygodniach w spodnie się ledwo mieściłam 🙈 śmiałam się do męża że bardzo szybko będzie u mnie brzuch widać... Ja osobiście brałam tylko estrofem.
Właśnie u mnie stymulacja spoko, teraz dopiero... Ruchu tyle samo, co zawsze. Normalnie jeżdżę do pracy. Jem tyle samo raczej, ale może trochę później... No nie wiem. W każdym razie chciałabym to na leki zrzucić 🤦

reklama
Jutro🤯czacha mi juz paruje
Przecież bedzie dobrze! ☺️
To juz tylko na usg da się stwierdzić w środę czy jest ok. Nie krwawilam juz od czasu piątkowego usg, tzn takie brązowe kropki wylatywały az do dziś jak stara krew. Nie myślę za dużo o tym, pracuje ( na pol leżąco), co mam być to będzie, wpływu nie mam :(
No to wygląda na to, że się wszystko uspokoiło ☺️

@NikaStaramSie Hej Kochana i jak poszłaś na bete ? U mnie jeszcze dwa dni i betuje z miła chęcią już dzisiaj bym pojechała ale mąż mi tu gada ,ze za wcześnie dzisiaj 6 dc
Dziś mam urwanie głowy bo spotkania w pracy i muszę się przygotować 😢 Ale dziś dzwonię do swojego ginekologa i umawiam się na wizytę. Ciekawe co on tam zobaczy... Betę zrobię przed wizytą. Nie chcę się stresować dwa razy. Obecnie mam dużo pracy więc nie mam kiedy o tym myśleć. Czasem myślę że mąż ma rację jak na mnie krzyczy o pracę i nasze starania 😢 Kochana do środy tylko 2 dni ☺☺☺ Zleci szybciutko ☺ Trzymam kciuki i czekam z niecierpliwością 😘😘😘 Beta będzie w kosmos wierzę w to. 💞 A jak tam się czujesz ???

Ja
Bo tak mnie pokierował lekarz. Chyba jakiś tam standard to 3,7,14.
I całe szczęście, że 3 dpt mnie nie ganiał dodatkowo (a podobno w Bocianie tak jest, któraś tak pisała, ale widocznie nie u mojego doktorka), chociaż może sprawdziłby ten progesteron, czy więcej nie trzeba, ale cóż. Będzie dobrze, bo musi.
Jestem w Bocianie i miałam zrobić test bety 10 dpt. A tranaferowany miałam 5 dniowy zarodek. Zaskoczyłaś mnie tym badaniem w 3, 7 dpt. 😳 progesteronu wg nie robiłam 😞 A dlaczego on jest istotny ? Sorry jeśli to głupie pytanie ale ja dopiero zaczynam jazdę z tym wszystkim 😌

Aaaa okej. To dzięki za info ☺️ to obym miała co sprawdzać w piątek też ❤️
Będzie dobrze i u Ciebie i u mnie 🥰🥰u mnie 4 transfer z 3 mam córeczkę 🥰🥰i koniec już zarodkow ,wiec jeśli będzie nie udany to bym musiała przechodzić trzecia stymulację ale coś mąż mi się tu rzuca ,ze nie chce 😟😟😟bo druga kiepsko zniosłam hiperka szpital 😔😔

Dziś mam urwanie głowy bo spotkania w pracy i muszę się przygotować 😢 Ale dziś dzwonię do swojego ginekologa i umawiam się na wizytę. Ciekawe co on tam zobaczy... Betę zrobię przed wizytą. Nie chcę się stresować dwa razy. Obecnie mam dużo pracy więc nie mam kiedy o tym myśleć. Czasem myślę że mąż ma rację jak na mnie krzyczy o pracę i nasze starania 😢 Kochana do środy tylko 2 dni ☺☺☺ Zleci szybciutko ☺ Trzymam kciuki i czekam z niecierpliwością 😘😘😘 Beta będzie w kosmos wierzę w to. 💞 A jak tam się czujesz ???
Jak się czuje tak mnie boli strasznie kręgosłup ,ze ciężko mi z łóżka wstać ale to dobry znak z córka tez tak mnie bolał 🥰🥰🥰zobaczymy czas pokaże ,a Ty jak się czujesz ??

reklama
Do góry