reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2021

reklama
Hej dziewczyny. Ja kończę drugi cykl starań, ale chyba zaczynam schizować. Raz sobie coś wkręcam, żeby za chwilę stwierdzić, że to na pewno nie to 😏 8 lat temu jak chciałam bobasa z mężem to zaczęliśmy 1 cykl intensywnych starań i się udało. A teraz niestety, przypuszczam, że nie będzie tak łatwo. 34 lata na karku, a czuję, że to ostatni dzwonek 😁 mam nadzieję, że atmosfera na forum jest przyjazna 😏👍
Hej! Ja też mam 34🤔 co Ty mówisz jaki ostatni dzwonek😂. Ja się czuję młodo! A i 40tki zachodzą w ciążę 😅

niestety negatywny po raz kolejny. Okresu nadal brak i temp się utrzymuje ale w 3 dniu spóźnienia test już by wykrył, pozostaje mi czekać na @ :(
ja 35 za nie całe 2tyg i też czuje że lepiej teraz nie później 😉
ja corke urodziłam 4 lata temu... Dziś robiłam test i kolejny negatyw więc czekam na @ i zaczynamy 24 cykl starań. Mam 29 lat. Spokojnie, wszystko przed wami ❤️

Tez mam taką nadzieję [emoji4] chociaż czasami łapie mnie przerażenie bo mimo, ze pragnie się maluszka to gdzieś z tylu głowy siedzą myśli jak to będzie, ze całe życie się wywróci do góry nogami [emoji87]
Staralismy się z mężem od kwietnia zeszlego roku, udalo się nam po sylwestrowo noworocznych szaleństwach :-) termin mam wg om na 27 września, takze rzutem na taśmę do wrześniówek się załapałam. Wam też w koncu się uda. A mialam juz chwile zalamki jak się @ zjawiała, aż w końcu po @ w grudniu twardo odpuściłam myslenie o ciazy, seks to byla przyjemnosc. Anie lliczenie ktory to dzien cyklu, no i efekt jest. Ale po sobie wiem, że latwo nie jest przestac myśleć, zatem trzymam mocno kciuki za Ciebie :-) obyś zalapala sie z porodem jeszcze na 2021 rok.

reklama
1dc już prawie cały za mną, brak fasolki przetrawiony, więc pora działać. W środę (3dc) idę badać krew. Chciałam sprawdzić następujące: FSH, LH, estradiol, toksoplazmoza, cytomegalia, różyczka, AMH, glukoza, morfologia z rozmazem, CRP, grupa krwi, TSH. Czy coś jeszcze dołożyłybyście do tej listy? Testosteron I prolaktynę badałam cykl temu, lekarka stwierdziła, że w porządku. Androstedion warto zrobić dodatkowo?

Andostrendion, dheas, shgb, Wit D bym jeszcze zbadała 😉

Do góry