reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Ech, dzisiaj mam jakiś dzień odwiedzin. Własnie wyszedł ode mnie mój kochany braciszek. 2 godziny u mie siedział :) Mama po moim telefonie do niej powiedziała mu żeby przyniósł mi suszone jagody. Zaparzył mi je żebym wypiła taki kompot. On jest kochaniutki
:)

Iwonka, mm - dziękuję Wam serdecznie za rady. Na razie czekam na efekt jagód. Jak one nie pomogą to może ryżu zjem:)

reklama
hej dziewczynki wrocilam od mamy... troche jest zawiedziona bo my bysm,y chcialy dziewczynke
ale okazuje sie ze wszyscy bardzo zadowoleni az szczesliwi... juz sie nie moga doczekac... :-):-):-):-) Adas bryka jak nie wiem... u nas bardzo wietrznie i nie zaciekawie... ja sie ide polozyc bo teraz bardzo sie mecze po jakis wypadach...

dziubek, z tego co wiem, możesz jeszcze brać Smectę, mi pomogła, jak na poczatku ciąży się strułam i latałam ciągle do kibelka:baffled:.

Dotkass
ten wózio jest świetny, tez się na niego czaiłam, dotykałam, podnosiłam, składałam, wprost idealny, tyle że cena mi nie za bardzo odpowiadała, chociaż bym nie płaciła za wózek tylko moja mama, ale nie chciałam jej naciągać.
Oby dobrze ci służył.

A ja obiecałam sobie że do piątku (do wypłaty) nie kupię nic, a tu klops, natrafiłam na wanienke, stelaz i foczkę za jedyne 50 zł, akurat od pani z Wrocławia, nie mogłam się oprzeć. Sam stelaż kosztuje 50 zł, więc to była okazja.:-):-):-)

Aurelia - no własnie jak mi te jagody nie pomogą to może coś innego sobie zafunduję. Tak się tylko zastanawiam czym mogłam sie tak załatwić. Jadłam to co zwykle. Może jabłek za dużo.... dzisiaj w każdym bądź razie nie tknęłam ani jednego.

Aurelia - no własnie jak mi te jagody nie pomogą to może coś innego sobie zafunduję. Tak się tylko zastanawiam czym mogłam sie tak załatwić. Jadłam to co zwykle. Może jabłek za dużo.... dzisiaj w każdym bądź razie nie tknęłam ani jednego.

Wiesz co, ja miałam takie przeboje od pomarańczy, zjedzonej na czczo, lekarz powiedział, że to kwasy tak działają na puste kiszki... Może faktycznie się jabłkami załatwiłaś.:confused:

Wiesz co, ja miałam takie przeboje od pomarańczy, zjedzonej na czczo, lekarz powiedział, że to kwasy tak działają na puste kiszki... Może faktycznie się jabłkami załatwiłaś.:confused:

dzięki dotkass właśnie dopiero czytam bo jesteśmy po obiadku a wczesniej ktoś go musiał zrobić:-DA pytanko czy w sklepie dokupie pałak do spacerówki i kosz czy kosz jest w wyposażeniu?
acha zaraz zobacze ten link wczesniejszy bo nie miałam czasu:sorry2:

:happy2:dotkass a jaki kolorek kupiłaś?mi sie kolorystyka podoba ale z nowej kolekcj kurde a te co sa nie za bardzo no ale na kolorze sie nie jeźdz tylko jak sie daje kase za wózek to choć kolor zebym wybrała:-D

reklama
Dotkass, nie byłam jeszcze na oddziale na Madalińskiego, czas już by się było wybrać.... może bym jeszcze odwiedziła Starynkiewicza.... A Ty byłaś na Madalińskiego?

Do góry