Artemida90
Fanka BB :)
Eeee No powiedzmyO kto tu się pojawił. Co u Ciebie słychać? Jak sobie radzisz? Wyspana?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eeee No powiedzmyO kto tu się pojawił. Co u Ciebie słychać? Jak sobie radzisz? Wyspana?
Jej, przykro miOstatnio było chociaż te 5 mln. Coś tam się z tego wybrało, ale czy z takich wyników uda się coś dobrego wyselekcjonować i potem wyhodować zarodki . Niewiem ;(.
Mąż był u androloga anatomicznie wszystko ok.Jej, przykro mi. Nie tego się spodziewałaś
. Może to przez chorobę męża tak spadło? Oboje zyliscie ostatnio w niemałym stresie i takie rzeczy odbijają się na nasionkach. Czekasz na lekarza z kliniki czy do andrologia będziesz szła? Jezu, mam nadzieję, że coś można zrobić
. W sumie potrzeba tylko kilka wojowników
![]()
Pięknie wyglądacieZapomniałam dodać zdjęcie tego mojego cwaniaka
Koktajle anestezjologiczne,zewnatrzoponowe i pare innych.Tak Gregora wpuscili jak juz mnie okablowali i nawalili.Czym Cię nawalili?To tez o To poproszeTo Maz byl z Toba?
Oj jest, a tak już gada ze nie przegadasz - oczywiście na razie po swojemuPięknie wyglądacie. Widać, że jesteś spełniona
.
Mówisz, że taki czaruś z niego. Wie, że malutkim uśmiechem kupi matkę
. A jaki duży już jest
![]()
Dziewczyny a jak to wygląda z tym picia wytrawnego czerwonego wina przed transferem? Jak wcześnie trzeba zacząć i do kiedy pić ?
A od kiedy ? Po lampce myślę codzienniePijesz do dna![]()
![]()
A tak serio do do owu![]()