G
gość 202851
Gość
TakDziewczyny, czy u Was też jest dziś tak ciepło, słonecznie i wiosennie? Aż chce się żyć
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakDziewczyny, czy u Was też jest dziś tak ciepło, słonecznie i wiosennie? Aż chce się żyć
![]()
A nie opłaca Ci się bardziej zrobić badań w zwykłym punkcie pobrań ? Jeśli nie masz pakietu w luxmedzie, to ceny tam są zazwyczaj z kosmosuCzy któraś z was już robiła badania zalecone przez lekarza np. Mocz, morfologia, gr. Krwi toxo, HIV itd...? I może któraś robiła w luxmedzie? Bo zastanawiam się ile ja za to zapłacę jutrona te podstawowe mam skierowanie... Ale co najdroższe to nie... Wiec się tak zastanawiam.
![]()
Miło że nie jestem samaJa w listopadzie skończę 40![]()
Jak wejdziesz sobie na stronę Diagnostyki albo Alab, to tam wybierasz sobie punkty pobrań które są blisko CiebieTzn ze gdzieś w przychodni? Szczerze mówiąc nie orientuje się za bardzo, rodzinnego mam w luxmedzie i tam zawsze wszystko robiłami nawet nie wiem gdzie mogłabym się udać żeby to zrobić taniej
![]()
Mówił tylko żeby nie pic roibos i czerwonej. Kawy max dwie małe filiżanki. Nie jeść surowego mięsa, ryb, jaj w tym jaj na miękko i produktów z niepasteryzowanego mleka
W sumie nie drążyłam tematu tych herbat, bo zazwyczaj piję tylko wodę
Zbieram się na wizytę![]()
Ja akurat Medicover i wszystkie badania mam bezpłatnieCzy któraś z was już robiła badania zalecone przez lekarza np. Mocz, morfologia, gr. Krwi toxo, HIV itd...? I może któraś robiła w luxmedzie? Bo zastanawiam się ile ja za to zapłacę jutrona te podstawowe mam skierowanie... Ale co najdroższe to nie... Wiec się tak zastanawiam.
![]()
ja robiłam właśnie dzisiaj, tylko ja wszystko mam w pakiecie i nie pomogęCzy któraś z was już robiła badania zalecone przez lekarza np. Mocz, morfologia, gr. Krwi toxo, HIV itd...? I może któraś robiła w luxmedzie? Bo zastanawiam się ile ja za to zapłacę jutrona te podstawowe mam skierowanie... Ale co najdroższe to nie... Wiec się tak zastanawiam.
![]()
Ja mam35 we wrześniuMiło że nie jestem sama
Urodzę jako 41 latka