A Tak, taka mam. Tyle że malutka jest na granicy wagi.No w sensie dwuowodniowa dwukosmowkowa; )
reklama
A jak w 9tc to spokojnie Cie wciagnieJa jestem w 9 tygodniu więc może jest szansa... Dzięki za podpowiedźz będę szukać dalej... Odezwę się jutro po wizycie!

Jestem po wizycie - genialna babka! Powiedziała że faktycznie teraz nie ma miejsca ale jest duża szansa że w nastepnym miesiącu coś już się zwolni i mnie tam wciągnieA jak w 9tc to spokojnie Cie wciagnie![]()
Duomami
Fanka BB :)
79cmWłaśnie jeszcze tego nie widzieliśmy. Podoba mi się ale chyba będzie troszkę szeroki...
Duomami
Mieliśmy zamiar kupić valco snap ale w nim nie ma możliwosci obrócenia spacerówki tyłem do kierunku jazdy co dla mnie jest priorytetem w etapie przeniesienia dzieci z gondoli. Jak beda juz na tyle duże to wymienimy dorjana na valco.
GratulacjeNie dotrwałam do kontroli i wczoraj 34+0 rozwiazali ciążę przez cc po odejściu wód.
Moje malenstwa są juz ze mną, z waga urodzeniowa 1980g 46cm i 1800g 44cm

Tak znam Filipecka jest uper pozytywna gadula. Ona się specjalizuje w bliznietachJestem po wizycie - genialna babka! Powiedziała że faktycznie teraz nie ma miejsca ale jest duża szansa że w nastepnym miesiącu coś już się zwolni i mnie tam wciągniePoleciła mi też dr. Dagmarę Filipecką-Tyczkę do USG genetycznego w 12 tygodniu i zastanawiam się czy miałaś z nią styczność?

No to ekstra, jestem umówiona i czekam cierpliwieTak znam Filipecka jest uper pozytywna gadula. Ona się specjalizuje w bliznietach[emoji4]
reklama
Mama_z_invitro
Dziękuję ☺W środę po południu zostałam wypisana do domu.GratulacjeDaj znać w wolnej chwili co u Was
![]()
Moje skarby są także od środy na oddziale wczesniactwa. Z dnia ma dzień radzą sobie coraz lepiej, Pani doktor chwali, że rezolutne, chociaz Marcelek bardziej leniuszek, Polcia nadrabia

Już w ogóle nie korzystają z tlenu, z dnia na dzień coraz ładniej jedzą z butelki i ciągną smoczki. Mają jeszcze założone sondy i dostają kroplowki odżywcze.
Są malusie i mega kochane

Podziel się: