Mama_Mii2021
Fanka BB :)
Miałam skurcze co 2 minuty dlatego byłam na porodówce, lekarze pogadywali że zrobią CC
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja niestety muszę całość, u mnie w genach to chyba jakieś hiszpanki są albo coA to golenie nóg to u mnie pikuś, bo ja tylko łydki, chwała Bogu nie muszę całych nógAle miejsca intymne to już wyzwanie, na ślepo
![]()
Do lusterka chyba bym potrzebowała trzeciej rękiLusterko pomagawidoki są dosyć...no...tego...ale jest zdecydowanie wygodniej
![]()
Oj, trzymam kciuki żeby jednak akcja się zatrzymała na dobre i żeby niunia jednak jeszcze ciut poczekała!!Kochane moje chyba rozwiążemy się w tym miesiącu bo znowu mam skurcze. Teraz są co 12 minut. Czekamy jeszcze, jak skurcze będą co 4 minuty to jedziemy do szpitala
Jest to 31+4 dniOj, trzymam kciuki żeby jednak akcja się zatrzymała na dobre i żeby niunia jednak jeszcze ciut poczekała!!
Na pocieszenie powiem, że na wrzesniówkach 2017 jedna z nas urodziła w 26 tygodniu i mała jest zdrowa i wszystko jest ok! A my już wszystkie jesteśmy na tyle wysoko, że maluchy mają ogromne szanse. Który tydzień u Ciebie?
Tylko trzymać kciuki aby jednak mała została w brzuchu. A 32 tydzień to już duże szanse dla maleństwaJest to 31+4 dni
To podobnie jak u mnie, ja dzisiaj 32 tygodnie. Bardzo mocno trzymam kciuki!!Jest to 31+4 dni
Tutaj to już chyba pomogą jedynie tabletki dopochwowe na grzybice. Jedynie co dostawałam od lekarza na receptę do smarowania na zewnątrz to pimafucort ale tak zawsze z czymś dopochwowym.Mam pytanie od dwóch dni odczuwam pieczenie w pochwie macie może jakieś sprawdzone kremy ?
Ja niestety nie, zwykle o jakiejs infekcji dowiaduje się dopiero u ginekologaMam pytanie od dwóch dni odczuwam pieczenie w pochwie macie może jakieś sprawdzone kremy ?
Może jakaś infekcja się wdała... Tantum rosa sobie kup i podmywaj się powinno pomóc.Mam pytanie od dwóch dni odczuwam pieczenie w pochwie macie może jakieś sprawdzone kremy ?
A to tez słyszałam, że dobre ale nigdy nie miałam ale polecam tez spanie bez bielizny.Może jakaś infekcja się wdała... Tantum rosa sobie kup i podmywaj się powinno pomóc.