reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Jak byłam w ciąży to mi moja G zalecała czytanie romansów żeby sie nie napinać i nie stresowac, mówiła że to najlepsza lektursa dla ciężarnych:-D;-)najważniejsze że sie z domu wyrwałyście:tak:
aneta jak ja ci zazdraszczam tego tańcowania:dry:sama bym poszła potancowac, może bym sobie poprzypominała pewne figury:-D ciesze sie ze niania spoko:tak:
Pusia ale masz dzielnego małego mężczyzne, musi sie mu podobac na tych zajeciach:tak: Zgadzam sie z Gingeros że Anielap to mega superaśną tą przemiane materii ma:tak:płaski brzuszek, chudziutka a pasibrzuch:-):tak:Gingeros lecz noge żebys wiosna mogła biegac za Anteczkiem:tak::-)
U nas dzień w sumie fajny, gdyby nie Zuzi biegunka, cała dupcia czerwona masakrycznie, kapiel w rumianku jej zrobiłam:-(to chyba po tym antybiotyku dobrze że dzisiaj ostatnia dawka:tak: Kasia znam ten ból mój M też jeszcze w tyrce:tak:zmykam spać bo jutro do pracki

No, właściwie znowu ważniejsza była sama wyprawa do kina, a nie sam film. Ale zgadzam sie że czasem tez warto cos tak lekkiego obejrzec i pomyśleć jak to w życiu pięknie bywa...​

Aneta gratuluje dzielnemu chłopakowi:-) No i Wam tancerzom. Ależ sie rozerwaliście...:-D A napisz cos więcej o niani . Jakaś młoda kobitka? I czy z ukrycia ją nagrywaliście tym dyktafonem?​

Kasiu dosc późno wraca Twój ukochany. Bidna ty tak sama pół nocy...​

Na dobranoc Wam napiszę że moje dziecię od dziś ślicznie woła TATA. A tata oczywiście cały w skowronkach:-D

Dobranoc...:-)​

NIESAMOWITE ALE ZDOLNIACHA , NO TATA DUMNY JAK PAW!!!! SUPER!!!:tak::-)

Witam po ciężkiej nocce:(
Dzisiejsza noc była chyba najgorsza :-:)-:)-(
Kacper po Basenie był zmęczony poszedł spać o 21:30 usna szybciuteńko. Po 2 godzinach my też sie położyliśmy i wtedy się zaczęło... Kacper budził sie co 5 min chyba - z płaczem . Po pierwszej dostał cyca usna przy nim ale jak go przełożyliśmy do łóżeczka to myk obudził sie i w płacz ... więc dałam mu drugiego cycucha i w końcu znowu usną ale już nie śmiałam go nawet ruszyć co by się tylko nie obudził i tak spał do 4 :30 potem przebraliśmy go i znowu cycek usnął i spał tak do 6:20.
Coś mi się wydaje że to żeby bo on od dłuższego czasu cały czas ręce w buzi całe piąstki a tak strasznie się ślini - ręce w buzi ma nawet na basenie (pani instruktor się z niego śmiała :tak:). Boże mam nadzieje, że to była jedyna taka noc ...oby

hej
ja też jestem tu pierwszy raz i coś mi ciężko się połapać ,może to efekt przemęczenia

Witam nową Wrocławiankę:tak:

dzień dobry, dzień dobry!

ujdzie w tłoku - tak moge napisać o naszej nocy ;-) gorzej jest z drzemką :wściekła/y: od godziny walczymy oboje :angry: ale młody coś nie chce/nie może zasnąć na dobre :angry: 5 minut i pobudka :angry: bardzo coś niespokojny :-( o, teraz znowu zasnął, ciekawe na jak długo :confused:

PUSIU Antonek ślinił się od trzeciego miesiąca, a kły mu wyszły dopiero w ósmym ;-) w dodatku od października do stycznia pediatra zwracał nam uwagę na spuchniete dziąsła i zawsze powtarzał - lada dzień zęby będą :-D z zębami to różnie bywa ;-) jeśli chcesz, posmaruj mu dziąsełka na noc jakimś żelem (my używalismy Calgel) i zobacz czy bedzie poprawa ;-) jak na moje oko - basen i wielkie zmęczenie było powodem płaczu Kapselka - Pływaka :tak: sama pisałaś, że zasnął później niż zwykle ;-) na naszym Antku tak właśnie odbija się zmęczenie i moc wrażeń ;-)

:-:)-( kolejna pobudka Antkowa :-:)-( ech :-:)-(

reklama
Czesc dziewczynki.....
eeeee wszystko mnie boli :-D I niewyspana jestem - no ale do tego jestem przyzwyczajona wiec luz....
A przed chwila wlasnie zauwazylam wychodzace gorne dwojeczki u Kuby :-)

PUSIA - u nas podobnie jak u Gingeros z zabkami :sorry2: Maly sie slinil i lapki wpychal do buzi non-stop o d 3 m-ca.....problemy ze spaniem byly zawsze, mial tez jakies okresy intensywnego marudzenia i nocy totalnie tragicznych....Jakis madry pediatra w lipcu juz widzial wychodzace na gorze zeby......a wyszly w listopadzie :-D
Mam nadzieje ze Kacperkowi szybko minie marudzenie......moze to faktycznie od wrazen i zmeczenia.......
Hehe a wiesz jak moj Kuba sie czasem zachowuje po basenie - glownie wtedy kiedy to ja z nim plywam :dry: Jest tak zmeczony ze zasypia zanim wyjdziemy z budynku, juz podczas przebierania :-D I nic go nie rusza...
GINGEROS - hmmmmm no coz to sie porobilo Antonkowi....hihi moze kolejne zabki to u niego ;-)
A Kuba wlasnie zalicza pierwsza dzis drzemke - latwo poszlo....:-)
ANIELAP - pytalas o nianie....nie jest mloda.....taka pani po 50-tce......swoich wnukow jeszcze nie ma.......ale dorabia opiekujac sie wlasnie roznymi maluszkami. Dyktafon lezal na szafie...wszystko idealnie sie nagralo :-p A zajela sie Kuba naprawde super........az byl chyba troche zmeczony :-D.....wiecie jak to jest....jak jest ze na to ja mu nie poswiecam kazdej sekundy swojej uwagi :sorry2:........bo nic w domu bym nie zrobila.....a on tez lubie sie przez jakis czas zajmowac tylko soba ;-)
Ale najwazniejsze ze jest ok.
BARA - no niestety.......rozne takie reakcje sa chyba czeste przy antybiotykach :-(
MONIA1212 - witaj :-)

Do góry