Powiedz mężowi ze ma czas do piątku i ściskaj te 4 dni !;D to pewnie maleństwo zaskoczy was w styczniuNo tak srednio jeszxze w tym tygodniu mi pasujemaz tez mowi zebym trzymala mocno nogi. Bo on musi pomalowac i podloge polozyc
ale hania widzę, ze lubi trzymać napiecie
![]()
reklama
No wolalabym 1 lutego jeszcze cala wypłata by przyszłaPowiedz mężowi ze ma czas do piątku i ściskaj te 4 dni !;D to pewnie maleństwo zaskoczy was w styczniu

O jaaaaDziewczyny czop sluzowy zaczął mi odchodzić! Bez krwi takze moze to trwac jeszcze troche! Ale jestsm coraz bliżej![]()

A masz jakas wizytę jeszcze teraz ?No wolalabym 1 lutego jeszcze cala wypłata by przyszłaa tak to juz niee hahahah
Planujesz porod sn ? Jeżeli tak to może nas wyprzedzisz jeszcze ;D my będziemy chodzić moze do 42 tygodnia a ty zakończysz w 38 i będziesz pierwsza ;D nigdy nic nie wiadomoJak zaczniecie wysylac fotki a ja bede czekac do polowy moesiaca to chyba umre z zazdrosciczekam na Wasze malenstwa
![]()
Dopiero 1 lutegoA masz jakas wizytę jeszcze teraz ?

To zakładam że nie doczekasz. Chyba ze mala zrobi ci niespodziankę i wytrzyma do wizytyDopiero 1 lutego![]()
reklama
kwiatek250
Fanka BB :)
Ja wczoraj po raz pierwszy od września wykazałam się większą aktywnością życiową...prasowałam przez 45 min., ogarnęłam trochę kuchnię itp

, no i padłam ze zmęczenia o 1 w nocy. Tylko raz na siusiu wstałam i spałam do 8.30
. Wspaniale mi się dziś spało
.
I mam wrażenie, że mój brzuch jest trochę niżej
.

I mam wrażenie, że mój brzuch jest trochę niżej