bazylia128
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Etam. Chcesz?[emoji1787][emoji14]Ostatnio zobaczyłam się na zdjęciu, baleron okropny. Brzuch jak w ciąży i odznacza się tu i ówdzie.
Ja jadęEtam. Chcesz?[emoji1787][emoji14]Zobacz załącznik 1231154
 . Stój przy drzwiach
. Stój przy drzwiachZostawiam otwarte i robie kawe [emoji16][emoji16]Ja jadę [emoji7]. Stój przy drzwiach
Ja tam widze tylko stópkiEtam. Chcesz?[emoji1787][emoji14]Zobacz załącznik 1231154

Dobra, idę zjesc cukierka. Muszę w domu się kisić, starszak mnie ubłagał abym nie szła na spacer, ma sprawdzian z j.polskiego, Kuwa, Motylek, coś się dziś tak do siebie przyjebała
. Jak chcesz to mogę ci swój tyłek z cellulitem pokazać
. . Ciągle ćwiczę a on dalej sobie na mojej dupce spokojnie rośnie
Teraz jest wymówka, wszystko zamknięte, nie ma gdzie ćwiczyć i tak dalej
 przeczytać ,  poprawiać. Młoda chatę rozwala, wszytko w salonie na podłodze walnięte.
 przeczytać ,  poprawiać. Młoda chatę rozwala, wszytko w salonie na podłodze walnięte.Hehe nienawidzę tych ćwiczeń. Kocham biegać. Niestety z mężem mamy konkurencję, jak zacznie jedno to drugie też będzie chciałoNie ma wymówek. Jest yt. Tam pełno ćwiczeń !
 haczyk jest taki że wtedy nie będzie czasu dla dzieci. Godzina biegania plus prysznic i dupa.
 haczyk jest taki że wtedy nie będzie czasu dla dzieci. Godzina biegania plus prysznic i dupa.Ale kusiszEtam. Chcesz?[emoji1787][emoji14]Zobacz załącznik 1231154
 kiedy zrobiłaś ja się pytam, ja dziś kompletnie nie ogarniam. Wyglądają pysznie.
 kiedy zrobiłaś ja się pytam, ja dziś kompletnie nie ogarniam. Wyglądają pysznie.Moja dzis mimo mega kataru jest grzeczna, poza faktem, ze k*wa probuje wstawac![emoji79][emoji79]Dobra, idę zjesc cukierka. Muszę w domu się kisić, starszak mnie ubłagał abym nie szła na spacer, ma sprawdzian z j.polskiego[emoji12] przeczytać , poprawiać. Młoda chatę rozwala, wszytko w salonie na podłodze walnięte.
Hehe nienawidzę tych ćwiczeń. Kocham biegać. Niestety z mężem mamy konkurencję, jak zacznie jedno to drugie też będzie chciało [emoji23] haczyk jest taki że wtedy nie będzie czasu dla dzieci. Godzina biegania plus prysznic i dupa.
Ale kusisz[emoji43] kiedy zrobiłaś ja się pytam, ja dziś kompletnie nie ogarniam. Wyglądają pysznie.
Blah [emoji38][emoji38]Ja tam widze tylko stópki [emoji23]
No a ja dziewczynki schudłam i za niedługo będę mogła się pochwalić kaloryferem na brzuszku.Od poniedziałku zaczynam oczyszczanie organizmu z aloesem czekam na przesyłkę z suplementami.Kontynuuje ćwiczenia i jem zdrowiej mam.jiz około 8 kg mniej ale to i tak nadal mało.No i widzisz - tez musze 10kg zrzucic, bo jak na siebie patrze to mi slabo, ale nie wiem jak mam to zrobic, jak ciagle chce mi sie zrec i to w dodatku slodkie!![emoji2358][emoji1787]
A plesniak skubaniec dobry jest [emoji16][emoji16]