JestemMama!
Fanka BB :)
Tak naprawdę roboty nie ma dużo, pierw roztopić czekoladę i nakładać do kubeczków, następnie gdy czekolada już stężeje odczepić od kubeczków (ja robię tak ze dwa dni pod rzas daje tej czekolady do kubków co by mi się nie rozwaliły) można dać do zamrażalki aby zrobić to w ciągu jednego dnia, niestety ja w mojej nigdy miejsca nie mam i muszę 2 dni pod rząd robićDokładnie tak wygladaja [emoji23][emoji23][emoji23]
 później na sam spod wyrabiam w "temomixie" bita śmietanę z serkiem mascarpone i na koniec rozdrobnione ciastka oreo bądź jakieś inne ale ważne żeby były mocno czekoladowe. Na górę dekoracja według uznania i pory roku. Ja jeszcze się zastanawiam nad dnia
później na sam spod wyrabiam w "temomixie" bita śmietanę z serkiem mascarpone i na koniec rozdrobnione ciastka oreo bądź jakieś inne ale ważne żeby były mocno czekoladowe. Na górę dekoracja według uznania i pory roku. Ja jeszcze się zastanawiam nad dnia 

Pobrali 16 jajków ale boję się, że przy takiej ilości będą znowu do du.py.
 Pobrali 16 jajków ale boję się, że przy takiej ilości będą znowu do du.py. ❤ Jestem zamulona na maxa
❤ Jestem zamulona na maxa
		 brawo , brawo
  brawo , brawo  

tydzień temu zrobiłam pleśniaka. Zjedlismy w dwa dni, 1.5 kostki masła i 1 szklankę cukru, no jak mam się odchudzać. Koniec z tym, melduję chęć zrzucenia wagi , 10 kg
 tydzień temu zrobiłam pleśniaka. Zjedlismy w dwa dni, 1.5 kostki masła i 1 szklankę cukru, no jak mam się odchudzać. Koniec z tym, melduję chęć zrzucenia wagi , 10 kg muszę na wrzesień być w rozmiarze 38. Wszystko przez tego endokrynologa, chciałam odchudzać się już od lipca ale skubaniec dopiero na kwiecień miał wolne terminy
 muszę na wrzesień być w rozmiarze 38. Wszystko przez tego endokrynologa, chciałam odchudzać się już od lipca ale skubaniec dopiero na kwiecień miał wolne terminy