bazylia128
Fanka BB :)
O jaaa@nieagatka u Ciebie pewnie już śladu po bułkach nie ma a ja niedawno skończyłam rurki z kremem. Pierwszy raz robiłam ale dobre wyszły![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jaaa@nieagatka u Ciebie pewnie już śladu po bułkach nie ma a ja niedawno skończyłam rurki z kremem. Pierwszy raz robiłam ale dobre wyszły![]()
a skarpetki juz zalozylas?Ej serio - ale Ci walne![emoji14][emoji23]
O takiej godzinie taka fota!?!?
Bulek zostalo 4, bo zmusilam siebie do niejedzenia.
A sępiła juz od ciebie zdjecie?Właśnie się przebudziłam a tu takie pyszności. Moje ulubione. Ferdka ty to jednak serca nie masz![]()
Daj mi to ja zjem te z budyniemAle narobiłyście smaka tymi słodkościamiwięc i ja zaczelam piec
żeby nie było tylko upiekłam bo jeść tego nie jem
połowa z dżemem połowa z budyniem
@fredka84 to wszystko przez Ciebie
co chwile jakieś pyszności wrzucasz
![]()
Ja mam wyznaczone pick up na około 8 lutego wstępnie. Dostalam dokumenty do wypełnienia dla anestezjologa. W piątek 29.01 mam rano badania krwi w tym grupa krwi a o 12.00 konsultacje tel. z anestezjologiem.Nie martw się, czasem jest tylko ankieta a czasem wywiad... Będzie ok![]()
Jak nie jesz?Ale narobiłyście smaka tymi słodkościami [emoji85] więc i ja zaczelam piec[emoji1787][emoji1787][emoji85] żeby nie było tylko upiekłam bo jeść tego nie jem [emoji85] połowa z dżemem połowa z budyniem [emoji85] @fredka84 to wszystko przez Ciebie [emoji2957] co chwile jakieś pyszności wrzucasz [emoji2957][emoji85]
To suuuper! MowilamJa już po wizycie i faktycznie klinika to nie szpital, więcej wiedzą. Gin znalazł krwiaka 2x2 cm dalej od pęcherzyków ciążowych. Ponoć mam odstawić duphaston bo za duzo tego progesteronu. Muszę czekać, aż się oczyści krwiak, albo wchłonie. Trochę spokojniejsza jestem, bo to nie chodzi o poronienie.
Ja osobiscie, bo prostu ciaaagle mam ochote na slodkie, to uzaleznienie [emoji14]Kurde, dziewczyny, nie wiem skąd bierzecie zapał do tych bułek, tortów, pleśniaków, rosolkow i innych cudeniek...
Fredzia, rurki klasa [emoji7]. Jak z cukierni od Geslerowej [emoji6]
To jest nic wyobraz sobie jak poszlam do ordynator na wizyte po serduszkowej. Mialam przyjsc po dwoch tygodniach to ledwo tydzien wytrzymalam a jak sie rozebralam do badania to mu powiedzialam ze ja jednak nie jestem gotowa na to badanie teraz i chcialam mu uciec z golym tylkiem z gabinetuJejku padłam jak sobie to wyobraziłam![]()
To jest chyba troche metoda na zajecie czyms glowy a przy okazji troche endorfinekKurde, dziewczyny, nie wiem skąd bierzecie zapał do tych bułek, tortów, pleśniaków, rosolkow i innych cudeniek...
Fredzia, rurki klasa. Jak z cukierni od Geslerowej
![]()