Lily2389
Fanka BB :)
Coś ty nie przejdzieNie wiem czy to pomoże, ale no Acertin jest w saszetkach do picia. Kwas foliowy przed ciążą zdecydowanie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś ty nie przejdzieNie wiem czy to pomoże, ale no Acertin jest w saszetkach do picia. Kwas foliowy przed ciążą zdecydowanie![]()
U mnie mój sam się dopytywał czy może zacząłby cos brać, ogólnie wyniki ma dobre, ale bardzo się angażuje w starania - obecnie fertilman zaczął w tym miesiącu stosowaćCoś ty nie przejdzienic nie będzie brał
wlasnie czytan na pantabletka o suplach żeby byl i kwas foliowy i witaminki i jod
Czytałam, że kwas foliowy powinno się przyjmować (najlepiej, wiadomo że są przypadki gdzie kobieta zachodzi w nieplanowaną ciążę) minimum 3 miesiące przed rozpoczęciem starańBosze to mój chłop jest przeciwny jakimkolwiek tabletkom, jedynie jak go mocno glowa boli to apap i jak się zbiera na alkohol to coś na wątrobę [emoji6][emoji16] szczerze to myślałam sobie kupić kwas foliowy dopiero jak dowiem się ze jestem w ciąży [emoji1]
Z badaniami też ma taki problem?Coś ty nie przejdzienic nie będzie brał
wlasnie czytan na pantabletka o suplach żeby byl i kwas foliowy i witaminki i jod
Dlatego musze jechać coś kupić, najgorzej bo tego wszystkiego jest tyle na rynku wiec nie wiadomo co wybraćCzytałam, że kwas foliowy powinno się przyjmować (najlepiej, wiadomo że są przypadki gdzie kobieta zachodzi w nieplanowaną ciążę) minimum 3 miesiące przed rozpoczęciem starań![]()
Nie, tu jestem akurat z niego dumna bo był u urologa, ale oczywiście jak dopiero coś boli to się idzie do lekarzaZ badaniami też ma taki problem?
Też miałam na początku problem z wyborem, bo jest tego mnóstwo na rynku, ale na pewno znajdziesz coś idealnego dla siebie [emoji4][emoji4][emoji4]Dlatego musze jechać coś kupić, najgorzej bo tego wszystkiego jest tyle na rynku wiec nie wiadomo co wybrać
A było by jedno to by I wyboru nie byloTeż miałam na początku problem z wyborem, bo jest tego mnóstwo na rynku, ale na pewno znajdziesz coś idealnego dla siebie [emoji4][emoji4][emoji4]
No właśnie ja muszę się pilnować, bo non stop czytam, ze coś może pomóc i jakbym się nie powstrzymywała to byśmy pół apteki łykali...A było by jedno to by I wyboru nie bylomoze Pani w aptece doradzi coś
![]()
No mysle ze przeginać tez nie można bo się wszystko skumuluje i nic z tego nie wyjdzieNo właśnie ja muszę się pilnować, bo non stop czytam, ze coś może pomóc i jakbym się nie powstrzymywała to byśmy pół apteki łykali...
Ostatnio mi wpadła w oko l-karnityna, ze pomaga na jakość nasienia i też już bym chciała kupić... Ale nie chcę narobić wiecej szkody niż pożytku, nie ma co przesadzać