Właśnie jestem po oglądaniu filmu. Cholender jakiś thriller sobie włączyłam i się tylko zdenerwowałam.
Co do witaminek to ja łykam Prenatal i kwas foliowy. Biorę tez magnez ale ja na skurcze. Też uważam że samemu to nie ma co nawet witaminek brać. Najlepiej zapytać się swojego gina. Można tylko sobie i maluszkowi zaszkodzić.
Co do witaminek to ja łykam Prenatal i kwas foliowy. Biorę tez magnez ale ja na skurcze. Też uważam że samemu to nie ma co nawet witaminek brać. Najlepiej zapytać się swojego gina. Można tylko sobie i maluszkowi zaszkodzić.

Jestem dziś padnieta od rana na nogach niedawno po spacerze w ta wietrzyce i teraz w trakcie obiadu jestem a nogi mi zaraz odpadna!!!
, ale moja dzidzia, ze wszystkich rozrywek, upodobała sobie kopanie w pęcherz
Troche mnie to denerwuje tymbardziej, że rozwarcie na opuszek już mam. Niestety jak na złość mąż znowu ma 4 - dniowe zawody i jak się uda to może będzie wracał na noc do domu... :-(
Prawdz świeta,zreszta mało takich facetów ale ja bym takiego chciała który nie marudzi i doradzi wchodzac ze mna do sklepu a mój gdzie tam nie lubi i tyle a jak teraz mu mówie że coś kupuje dla dzidzi lub o innych rzeczach to nawet słuchac nie lubi bo na poczatku ok fajnie ładnie ale ile moża?