reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Właśnie jestem po oglądaniu filmu. Cholender jakiś thriller sobie włączyłam i się tylko zdenerwowałam.

Co do witaminek to ja łykam Prenatal i kwas foliowy. Biorę tez magnez ale ja na skurcze. Też uważam że samemu to nie ma co nawet witaminek brać. Najlepiej zapytać się swojego gina. Można tylko sobie i maluszkowi zaszkodzić.

reklama
Ja też biorę prenatal complex, dodatkowo żelazo i witaminę C ze względu na wcześniejsze problemy z moczem...nie łapią mnie na razie skurcze, więc nie dodaję magnezu...jutro mam wizytę więc zobaczymy co powie moja Pani gin.:tak::tak::tak:

Cześć dziewczyny dopiero siadłam do kompa wczoraj intrnet sam sie rozłaczył i nie mogłam sie nawet wylogowac:angry:Jestem dziś padnieta od rana na nogach niedawno po spacerze w ta wietrzyce i teraz w trakcie obiadu jestem a nogi mi zaraz odpadna!!!:tak:Zaraz poczytam co naskrobałyście od wczoraj.................:baffled:

Mój Maluch ma to samo... nocny marek :-D, ale moja dzidzia, ze wszystkich rozrywek, upodobała sobie kopanie w pęcherz :baffled::baffled::baffled:

u nie to samo jak wieczór to fikołki i wykopki w moim brzuchu a najgorsze ,że potrafi ciagle na pecherzu siedziec a ja mam uczucie jakbym ciagle miala pełny pecherz i ciagle latam do kibelka a w nocy nie powiem.....:baffled::baffled::baffled:zresta sama wiesz ..
jak wychodze z domu to góra na godzine bo ledwo wytrzymuje i musze byc w pobliżu aby zdarzyć na kibelek!!!hehe:-):-):-)

Ja bylam w tesco na zakupach....sa super ciuszki dla maluszkow i dla chlopcow tez jest wlasnie duzo i fajne promocje.Ja kupilam komplecik za 9 zl :)
Ja biore tylko ELEVIT czasem magnez,kwasu foliowego juz dawno nie.

Witajcie
Ja po nieciekawej nocy korzystam z okazji, że Mieszko śpi i leżakuję! Brzuch mi twardniał do tego stopnia, że nie mogłam spać. :wściekła/y:Troche mnie to denerwuje tymbardziej, że rozwarcie na opuszek już mam. Niestety jak na złość mąż znowu ma 4 - dniowe zawody i jak się uda to może będzie wracał na noc do domu... :-(

Jeśli zaś chodzi o zakupy - oboje z mężem jesteśmy maniakami w tej kwestii. Mój mąż jest zdecydowanie lepszy ode mnie bo zawsze ma więcej cierpliwości i coś extra wynajdzie. A ja z kolei mam troche lepszy gust ;-). W każdym razie uwielbiamy zakupy, czy to zwykłe spozywcze w hipermarkecie czy "koncepcyjne" jak meble czy sprzęty.
:-D

A skad ty takiego męża wynalazłaś ???Pożycz mi go prosze!!!!!!!!:-D:-D:-Dja jak mam z moim na zakupy iść to wole sama dla niego to fajne sa szybkie zakupy a my kobitki nietety tak nie umiemy:sorry2:Prawdz świeta,zreszta mało takich facetów ale ja bym takiego chciała który nie marudzi i doradzi wchodzac ze mna do sklepu a mój gdzie tam nie lubi i tyle a jak teraz mu mówie że coś kupuje dla dzidzi lub o innych rzeczach to nawet słuchac nie lubi bo na poczatku ok fajnie ładnie ale ile moża?:baffled:
Takie jego myślenie a ja gdzie mam sie wygadać jak nie na "majówkach?":-);-)

dzięki IWONKA później popróbuje bo teraz dziecko jeść woła i musze sama coś przekąsić :tak::-)taaaaaaaaaaaaaka głodna jestem .
Zobaczymy czy mio sie uda z tym suwaczkiem............:sorry2::confused:

Ja w końcu leżę, upichciłam cały garnek łazanek bo siostra jutro przyjedzie, dopiero co przyleciała z Londynu więc jest spragniona polskich potraw.

Wróciłam z długich zakupów i wiecie co pierwszy raz skorzystałam z kolejki pierwszeństwa, bo jak się robi zakupy w markecie to w kolejce stoisz do mięsa, do wędlin, do sera, do garmażerki normalnie mnie to wykończyło więc od razu poleciałam do tej nakrótszej kolejki przy kasach.

Odebrałam też wanienikę, foczkę i stelaż, jest cudowna jak nowiuśka a zapłaciłam za cały zestaw tylko 50 zł. Kupiłam też 3 proszki do prania dla dzidzi i za tydzień popiorę sobie wszystko, a i jeszcze stelaż do baldachimu uffff troszkę kasy poszło, jak ja to powiem mężowi hihihi

reklama
Aurelia
kupiłam proszek Dzidziuś za 9,99 zł za 1,5 kg, ale nie byłam w Kauflandzie tylko w Polo Markecie na Nowym Dworze, ale jeśli dziewczyny jesteście z innych miast w których jest Polo market to są one wszystkie zaopatrzone w te proszki, bo dostałam maila własnie z tej sieci.
W porównaniu Lovela kosztuje ok 24 zł za 1,8 kg, Jelp podobnie.

Do góry