Asju
Fanka BB :)
Trzymam bardzo mocno kciuki za Ciebie!Tak. Lekarz w szpitalu powiedział że mam zrobić bete ale ze marne są szanse![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam bardzo mocno kciuki za Ciebie!Tak. Lekarz w szpitalu powiedział że mam zrobić bete ale ze marne są szanse![]()
To zależy czy tak zlecił ci lekarz czy dla swojego spokoju robisz. Żeby nie bylo to obsesyjne badanie bo to tez nie dobre jest,ja muszę powtórzyć w poniedziałek bo nie było u mnie jeszcze pęcherzykaRewelacyjna!! Ja sie zastanawiam czy zrobić jeszcze raz w poniedziałek.. troche mnie martwi, ze tak ładnie sie podwajała, a tu zwolniła. Jak myślisz?
Kurcze, troche dziwne ze nie znalazł akcji serca skoro bylaHej dziewczyny. Wczoraj pojawiło się lekkie plamienie. 7 tydzień. Pojechałam do szpitala a lekarz twierdzi że nie ma bicia serca a płód jest za mały jak na ten tydzień. W poniedziałek było bicie serca i płód miał 2mm, a wczoraj 1.8mm. No i się zastanawiam jakie są szanse że sprzęt w szpitalu jest niedokładny i nie pokazał prawdy a ten u mojego gin mega dokładny i dlatego to było widać? Całą noc płakałam...
Dla świetego spokoju, ale chyba zostawię to juz tak jak jest i będę czekać do 15 na wizytę, ale powoli mi te dni mijają. Martwię sie, bo to moja pierwsza ciąża, długo sie staraliśmy, leczyliśmy, wiec chucham i dmuchamTo zależy czy tak zlecił ci lekarz czy dla swojego spokoju robisz. Żeby nie bylo to obsesyjne badanie bo to tez nie dobre jest,ja muszę powtórzyć w poniedziałek bo nie było u mnie jeszcze pęcherzyka
Hej dziewczyny. Wczoraj pojawiło się lekkie plamienie. 7 tydzień. Pojechałam do szpitala a lekarz twierdzi że nie ma bicia serca a płód jest za mały jak na ten tydzień. W poniedziałek było bicie serca i płód miał 2mm, a wczoraj 1.8mm. No i się zastanawiam jakie są szanse że sprzęt w szpitalu jest niedokładny i nie pokazał prawdy a ten u mojego gin mega dokładny i dlatego to było widać? Całą noc płakałam...