Ewunka
Fanka BB :)
Może Ci dac bez problemuPowiem szczerze, ze przeszlo mi to przez mysl. Za 3 tyg mam wizyte u gin, jak nie da mi skierowania, bo chce o nie poprosic, ale nie wiem czy moze, to bede kombinowac.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może Ci dac bez problemuPowiem szczerze, ze przeszlo mi to przez mysl. Za 3 tyg mam wizyte u gin, jak nie da mi skierowania, bo chce o nie poprosic, ale nie wiem czy moze, to bede kombinowac.
Nie wiemCiekawe od czego zależy zestaw badań, bo mi allo nie kazal sprawdzać... No ale ja nie mam swoich komórek, więc może dlatego...
Ale nie musisz od orazy robic calej krzywej zrob tylko na czczo cukier i inusline - juz cos bedzie wiadomo. Ja nienawidze robic krzywej. Prawda jest taka ze zeby schudnac to musi byc ten deficyt kaloryczny a posilki bardzo regularne i czystePowiem szczerze, ze przeszlo mi to przez mysl. Za 3 tyg mam wizyte u gin, jak nie da mi skierowania, bo chce o nie poprosic, ale nie wiem czy moze, to bede kombinowac.
Mi tez nie kazal ale sama zrobilamCiekawe od czego zależy zestaw badań, bo mi allo nie kazal sprawdzać... No ale ja nie mam swoich komórek, więc może dlatego...
Moze trafilam na te nie spokojneNie zgodzę się ze ciezka sa programy bardzo bardzo spokojne
Ojjj tak - wszystko jakby sie unioslo - tylek tez superZgadzam się i moje poczatki również śmiech na sali.wyobraz sobie ze ja tez sie mniej garbie i piersi sie troszke uniosly
Nooo super uczucie - ja wstawalam pozniej o 5 rano zeby przed praca pobiegac - pozniej prysznic i caly dzien byl UDANYKochana na początku drogi z ćwiczeniami głosu nie wylaczaj bo trzeba słuchać żeby poprawnie ćwiczenia robic tez bo można się kontuzji nabawić albo kolana mogą odnowić posłuszeństwa.Daj znać co cwicxysz i czy zaczelas będę trzymać kciuki.Ja ci gwarantuje ze po kilku treningach energia cie zaleje
Dla mnie jedzenie 4x dziennie do podjadania woda , woda albo wodaAle nie musisz od orazy robic calej krzywej zrob tylko na czczo cukier i inusline - juz cos bedzie wiadomo. Ja nienawidze robic krzywej. Prawda jest taka ze zeby schudnac to musi byc ten deficyt kaloryczny a posilki bardzo regularne i czysteMnie jak dopdal glod pomiedzy posilkami to robilam caly dzban wody - pol dzbanka lodu - woda niegazowana do tego listki miety cytryna i jakies borowki albo truskawki - pilam to bylo pyszne, nawadnialam sie i glod przechodzil
![]()