reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny te ktore sie odchudzaja prsze zamknąć oczka 👍 Beza wyszla cudowna 😂 @fredka84 jestes dumna? Srodek sie idealnie zapdl i do srodka poszla ubita smietana z mascarpone, a na spodzie jest ta delikatna klejaca pianka z białka :o @Caro♤♤♤♤ jesli chcesz przepis to: 6 bialek - trzeba bardzo uwaac zeby nawet kropla zoltka ci sie nie wbila. NA jedno biłko 50 gr cukry jakiegos drobnego zeby sie lepiej rozpuszczal. I najwazniejsze bardzo popwolutku i stopniowo wsypywac cukier - mi calosc ubijnia zajela 20 minut. na koniec Łyzka skrobi ziemniaczanej i troche soku z cytryny i znowu chwile ubijasz. Na papierze odrysowalam sobie kołko i formowalam tak ze łyżką te brzego jakby do gory powlekalam i srodek zostawilam jak by taki zagłebiony. Piekwrnik termoobieg na15o stopni a jak ja wlożysz to od razu na 115 stopni zmniejszasz i tak sie piecze okolo 2h 15 minut. Pozniej wyłączasz piekarnik uchylasz drzwiczki i tak niech sobie posiedzi z 15 minut i uubijasz serek ze smietana - nie mialam czym udekorowac ;) Jest naprawde przepyszna - polowe Łukasz zawiozl do tesciow tez im bardzo smakowala ;) @PaulinkaP własnie zaczelismy Prokuratora ;)
No pewnie że jestem dumna 😊. Ja trochę nie ogarniam bezy 🤦
Ja właśnie oglądam Narcosa - Placek mnie zmusił bo sobie wymyślił, że będzie sobie razem oglądać 🤦

Ostatnia edycja:
reklama
No pewnie że jestem dumna 😊. Ja trochę nie ogarniam bezy 🤦
Ja właśnie oglądam Narcosa - Placek mnie zmusił bo sobie wymyślił, że będzie sobie razem oglądać 🤦
Ja nie ogldalam Narcosa - fajny ten twoj Siwy - ja lubie cos wspolnie ogladac tylko Łukasz mowi ze mu zawsze przeszkadzam bo za duzo komentuje i sie o wszystko wypytuje ;)

No pewnie że jestem dumna [emoji4]. Ja trochę nie ogarniam bezy [emoji1751]
Ja właśnie oglądam Narcosa - Placek mnie zmusił bo sobie wymyślił, że będzie sobie razem oglądać [emoji1751]
Narcos sa super [emoji16]
Ja skonczylam Dark - masakra. Nie polecam [emoji38]

Ostatnia edycja:
Co tam sie dzieje?
Dokument i kobietach które dostaly diagnozę nie odwracalnych wad płodu i wywiad z lekarzami i położna.. Nie rozumiem jak ktoś wogole moze popierać takich zwyrodnialcow jacy są w Polskim rzadzie aby kazac kobietom donosić takie ciąże... Społeczenstowo spadło na psy, ktoś ich przeciez wybrał. Przepraszam, nie powinnam obrażać zwierząt. Zatkało mnie...to się chyba nie dzieje

reklama
Dokument i kobietach które dostaly diagnozę nie odwracalnych wad płodu i wywiad z lekarzami i położna.. Nie rozumiem jak ktoś wogole moze popierać takich zwyrodnialcow jacy są w Polskim rzadzie aby kazac kobietom donosić takie ciąże... Społeczenstowo spadło na psy, ktoś ich przeciez wybrał. Przepraszam, nie powinnam obrażać zwierząt. Zatkało mnie...to się chyba nie dzieje
Minimum 7 kobiet jest w sytuacji po punkcji i diagnozie wady u płodu. Całe szczęście ktoś się nimi zajął i organizuje wyjazd ....chodzi dokładnie o około 1000 aborcji , tyle legalnie przeprowadzano w ciągu roku. Totalnie nie rozumiem o co cały ten krzyk, zapewne wielokrotnie więcej kobiet usuwa ciążę w pierwszych tygodniach.

Do góry