paula.9210
Zaciekawiona BB
Piękny przyrost!26.01- 378
02.02- 8219
Sprawdzimy pojutrze [emoji3060]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękny przyrost!26.01- 378
02.02- 8219
Sprawdzimy pojutrze [emoji3060]
U mnie niestety potwierdziło aie najgorsze beta spadła na 45,44 wiec to jeszcze nie mój czas, ale za wszytkie was tutaj trzymam kciuki i wspieram jak najbardziej sie da- odpoczywajcieTrzymam kciuki mocno! Jezu ile to stresu! Ja ciągle w neta zaglądam i tylko się nakręcam niepotrzebnie, muszę wyluzowacDaj znać jak będziesz miała wyniki
![]()
Trzymamy kciuki za Ciebie! Wszystkiego dobregoU mnie niestety potwierdziło aie najgorsze beta spadła na 45,44 wiec to jeszcze nie mój czas, ale za wszytkie was tutaj trzymam kciuki i wspieram jak najbardziej sie da- odpoczywajcie![]()
U mnie niestety potwierdziło aie najgorsze beta spadła na 45,44 wiec to jeszcze nie mój czas, ale za wszytkie was tutaj trzymam kciuki i wspieram jak najbardziej sie da- odpoczywajcie [emoji1303][emoji846]
Przykro miU mnie niestety potwierdziło aie najgorsze beta spadła na 45,44 wiec to jeszcze nie mój czas, ale za wszytkie was tutaj trzymam kciuki i wspieram jak najbardziej sie da- odpoczywajcie![]()
Czemu tak myślisz?Przykro miObawiam się, że ja jutro po beciie też tak będę miała :/ 3mam kciuki za następny raz
![]()
Mam jakoś tak przeczucie. Tak sobie myślę, że już powinnam mieć pęcherzyk bo to zaraz 6tc a ja mam betę 282. No nic jutro się okażeCzemu tak myślisz?
Mam jakoś tak przeczucie. Tak sobie myślę, że już powinnam mieć pęcherzyk bo to zaraz 6tc a ja mam betę 282. No nic jutro się okaże
Mam jakoś tak przeczucie. Tak sobie myślę, że już powinnam mieć pęcherzyk bo to zaraz 6tc a ja mam betę 282. No nic jutro się okaże