reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Witaj Ewcia, widze ze jestesmy rownolatkami. Mam nadzieje, ze na fasolke nie bedziesz czekac zbyt dlugo :-).
Dorotka, ale Ty Agentka jestes tymi mdlosciami :-D:-D:-D.
Baardzo sie ciesze, ze u Gusi wszystko w porzadku. I widziala fasoleczke suuuper.
Agbar77 a jak Ty sie czujesz, zostaly Ci tylko trzy dni do testowanka, jakies objawy, przeczucia?

Ja mialam dzisiaj ciezki dzien, poprostu zle sie czuje, rozbita jakas jestem i cycki mi daja niezle popalic pewnie juz na @:-(.

reklama
Witam:))))
Udało się jestem w czwartym a w zasadzie już piątym tygodniu:tak:
Test robiłam w środe wczoraj lekarz:-):-):-)

Migotka77 nie martw sie Kochana, testujemy w podobnym czasie a u mni etez takie objawy, jeszcze do tego mam cala buzie w krostkach ehhh a juz mialam ladna cere to po 6 miesiacach znow mi powyskakiwalo i to nadmair:-(okropnie wygladam:-(
Ale dalej wierze ze moze bedzie fasolka:tak:nie poddaje sie:-) Jak nie teraz to moze za miesiac a jak nie to juz w 2009 roku;-)moze czeka na ten moj upragniony styczen ;-)(zawsze chcialam zeby dzidzius byl ze stycznia to taki sentyment bo ja i mezus jestesmy ze stycznia:-)) ...
Postanowiłam ze nie kupuje testu bo wtedy bardziej sie nakrecam.. co ma byc to bedzie ..
pysia25 wiec zaczal sie kolejny cykl moze teraz sie uda!!:tak:
Dorotko nie mysl o zlych rzeczach i nie stresuj sie teraz musisz dbac o siebie i duuuzo wypoczywac i myslec ze za juz 8 miesiecy bedziesz sie cieszyc waszym malenstwem:-)
nik_i Ogromne gratulacje!! Spokojnej ciazy zycze:-)
77Ewcia witaj wsrod nas staraczek !! Zycze zebys szybko zobazyla na tesciku 2 kreseczki !! Nooo staranie sie nie jest takie proste ..u mnie juz 4 cykl staran a niktoe dziewczyny to juz ponad 2 latka ... wiec podjelas sluszna decyzje !!
Owocnych staranek !! !!

Dziewczynki w ten ulubiony mój dzien piątkowy zycze Wam aby bocianki zawitały w marcu do Was !!:tak::tak:Bo juz niedlugo wiosna !! będzie wysyp dopiero ..

Witam sie i ja jak zwykle rano :-)
Nik_i super garatuluje :-) zapraszam rowniez na forum mamusiek :-) tylko nie wiem czy
pazdziernikowych czy juz listopadowych :-) .
Kasiu wiec jak tak bardzo chcesz na styczen to napewno sie uda :-) fajnie ze podchodzisz
tak do tego :-) no chyba ze sie wczesniej uda :-) wiesz listopad czy grudzien to tez fajne
miesiace na urodzinki twojego bobaska :-) Milej pracki zycze :-) .
A ja wstalam dzis troszeke wczesniej bo bylam dzisiaj oddac krew i mocz do badania
no i jak sie chodzi prywatnie to prywatnie czyli odplatnie trzebabylo zrobic badania no i nie
moje 50 zl :-( .
Chcialam zrobic tez na bete ale juz kasy mi nie starczylo wiec nie bede robic :-( ,
szkoda bo chcialam zrobic dzisiaj i w poniedzialek i zobaczyc jak pieknie rosnie ale
kolejne 50 zl by mnie to kosztowalo a jakos z M nie mamy teraz za duzo kasy trzeba na gin.
miec kase,dobra ale koniec o naszym braku kasy :-) jest dobrze tak jak jest :-)

Witam serdecznie w ten piękny poranek i życzę wszystkim miłego dnia
kot2.gif

Niki_i
GRATULUJĘ

Witajcie straczki i wystarane!

Troche mnie nie bylo, bo synus ma chore uszko i marudny strasznie, nie starcza mi czasu na wszystko...no i tepka robi mnie w balona, bo skacze jak chce :-( Pozdrawiam!

Witam z rana :-)

Dzień Dobry. Witam starające się kobietki i szczęściary, które już się doczekały maluszków:-) Podglądam forum od kilku miesięcy, ale dopiero niedawno nabrałam odwagi :zawstydzona/y: aby się zalogować. W ubiegłym roku skończyłam 30 lat i mocno się zdziwiłam :baffled:, że w ciążę nie zachodzi się ani przy pierwszym staranku, ani kolejnym, ani następnym ... Więc się przyłączam do staraczek z nadzieją, że może już niedługo:tak:

oj tak, ja takie samo zdziwienie przeżywałam :tak:. Witaj!

Zrobiłam dziś wiosenne porządki w naszej szafie:)) Pózniej wziełam sie za sprzatanko. Odwiedzila mnie znajoma z synkiem (za 3 m-ce konczy 3 latka i nic nie mowi…) Co ja sie z nim miałam…ale niegrzeczny. Pamietam,ze jak miałam tyle lat co on i mama zabrala mnie gdzies w goscie to z jej kolan nie chcialam nawet zejśc,wszystko juz wyraznie mowiłam…Moze on ma cięzka mowę? A na koniec z tego wszystkiego zasnełam czekajac na telefon…
Niedawno kupilam sobie exstra bluzeczke…ale teraz ja przymierzyłam i z cycami sie nie mieszcze. Nie odrywałam metki wiec odsprzedam sasiadce;) juz ja widziala. I ma na nia chętke spiera się tylko,ze za droga dałam za nia na wyprzedarzy 39 zł to nie duzo za takipiekny ciuszek…
Ale sie rozpisałam:)
Loretko zgaga wogóle nie męczy...tylko muszę codziennie popołudniową drzemke strzelic - bo jak nie to normalnie nie funkcjonuje:)) Przez ten brak objawów ciążowych zastanawiam się czy fasolka faktycznie jest... Mama ostro wzieła mnie w obroty i wybiła z głowy pózniejszą wiztyę u ginka...Powiedziala,ze trzeba zrobic badanka i sluchac lekarza-żeby wszystko było ok- do mojem mamusi dołaczyl sie mój M:tak: No i nie mam wyjscia:szok: hehe :-D
Pozdrawiam was wszystkie.

taaaaaaaak, miałam tak samo, kupiłam sobie super bluzeczke i nie założyłam ani razu :no:.

Racja, idź do lekarza, będziesz spokojniejsza :tak:

Hej, ja tylko na chwilę. Pędze zaraz mała karmić. Rano przyszła @ :baffled::sorry2::-( W sumie, spodziewałam się, że nie ma fasolinki, bo z czego. W moim przypadku takie cuda sie chyba nie zdarzają. Szkoda, ale co zrobic, nie w tym m-cu, to później. Zresztą, i tak planowaliśmy od maja/czerwca. Potem zajrzę.

przytulam

Witam:))))
Udało się jestem w czwartym a w zasadzie już piątym tygodniu:tak:
Test robiłam w środe wczoraj lekarz:-):-):-)

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie straczki i wystarane!

Troche mnie nie bylo, bo synus ma chore uszko i marudny strasznie, nie starcza mi czasu na wszystko...no i tepka robi mnie w balona, bo skacze jak chce :-( Pozdrawiam!

uuu, zdróweczka dla synka!!!

Dziewczynki może mi któraś pomoże? Chcielibyśmy wreszcie gdzieś wyjechać w wakacje - chyba najlepiej w góry. Może macie jakieś ośrodki, które polecacie? Chciałabym, żeby nie było bardzo drogo ale żeby był plac zabaw dla dzieci (huśtawka, piaskownica itp.), możliwość wykupienia obiadów i jakieś atrakcje turystyczne w okolicy. Myślimy o ostatnim tygodniu sierpnia - pierwszym tygodniu września, najchętniej tydzień w jednym miejscu, tydzień w drugim.
A może któraś z Was też planuje wyjazd w góry w tym terminie i wybralibyśmy się razem? :-D

Witam wszystkie dziewczynki:-):-):-)

nenius ja ci nie pomogę, od trzech lat nigdzie nie wyjeżdżaliśmy na wakacje, mój mężuś nie mógł wyrwać się z pracy. Ale w tym roku również planujemy wyjazd w góry i obieramy Zakopane, bo jeszcze tam mnie nie było. Byliśmy dwa razy z Karpaczu, ale osrodek nie był dostosowany do dzieci.

reklama
Witajcie
Nenius coś Ci wymyślę, tylko później. Jak wrócę z zakupów miesięcznych (raz w miesiącu robie zakupy na cały miesiąc, tzn, kosmetyki, chemia, prezenty urodzinowe, żywność niepsującą tzn makorony, ryże itp). Wjeżdzam w hipermarket i wychodzę stamtąd lżejsza o pare stówek, ale sie nie martwię już ze muszę kupic np pastę do zębów.

Nenius a co rozumiesz przez słowo "góry"? Bo dla mnie góry to Tatry, Gorce to pagórki. A myslałaś o Słowacji? Liptowski Mikulasz (nie wiem jak się pisze), jeziorko Liptowska Mara, masz tam wodę i góry Tatry Niżne i gorące źródła-raj dla dzieci i fajowe jaskinie do zwiedzania w dolinie Demanowskiej i wyciąg krzesełkowy na Chopok (ponad 2000 m npm). A niedaleko super zamek Orawski Hrad - zwiedza się go 2 godz. Sa tam pokazy sztuk walki, damy dworskie graja na lutniach, jest pokaz oswojonych sokołów i kruków. I to w cenie 15zł od osoby.
Tylko Daria musi mieć paszport lub dowód tymczasowy.

varl0048.gif

A do mnie właśnie wpadła w odwiedziny @.
No i przyszła,a ja sie zastanawiałam czemu się tak rzucam na słodycze, jakbym ich nigdy w życiu nie jadła Witam szanowną @ w moich skromnych progach
Witam się z Toba tak ładnie, bo mam nadzieję że szybko sie nie zobaczymy

Do góry