Nie czytaj takich rzeczyLaski zobaczcie co wyczytalam
„
- W ciążach pojedynczych nasilone nudności i wymioty wiążą się z mniejszym ryzykiem utraty ciąży, czyli poronienia.”
reklama
m.am
Fanka BB :)
Moja sobie tak u mnie teraz przeje......, że chyba sobie nawet sprawy nie zdaje .. Ja tu walczę o ciążę , a ona że ma sprzątanie.. przecież to się w głowie nie mieściJa o mojej teściowej się nie będę wypowiadać. Bo poszlaby tu niezła wiazanka
Wyznaję w życiu zasadę, że jak chcesz - znajdziesz sposób, nie chcesz - znajdziesz powód.No tak, dobra wymówka nie jest zła, porażka. Współczuję. Masz jeszcze kogoś ewentualnie do pomocy?
Fasolka2021
Tak mi przykro mam nadzieję że znajdziesz jakąś pomoc.Dziewczyny ja się czuję jakbym dostała w twarz. Mój lekarz prosil żebym leżała przez najbliższe 2 tyg przez tego krwiaka i generalnie przez bardzo przekrwiona macicę, plamienia itp. Przyjechała do mnie teściowa pomoc i miala zostać te 2 tyg żeby opiekować się synem. Słuchajcie dziś mi oświadczyła , że wraca do domu bo ona musi sprzątać na święta...
Rozumiecie to , ja walcze o ciążę a ona zostawia mnie bo musi sprzątać i kwiaty podlewać
Zrobiło mi się mega przykro aż się popłakałam [emoji22]
Moja się deklarowała, że jak będzie problem to jeden telefon i przyjeżdża. Mąż specjalnie po nią pojechał 130km
Dopóki nie mieliśmy dzieci to moja nawet zagranice chciała za mną jechać, żeby mi przy potencjalnych dzieciach pomagać
Nic nie zrobisz, nie ma się co denerwować
m.am
Święte słowa ...szkoda tylko bo tu przecież chodzi o jej wnuka ale no takie jest życie...Wyznaję w życiu zasadę, że jak chcesz - znajdziesz sposób, nie chcesz - znajdziesz powód.
Agnieszka19m
Moja córka w czerwcu skończy 5 lat. Teściowa dowiedział.nas( na tzw obiad ) może że 4 razy odkąd jestem z moim mężem. A do Zosi przyjechała raz rok temu na tydzień jak zaczęłam.nowa pracę a Zosia się od razu pochorowała. Teraz na dzień babci córka mówi babciu ty wcale nie przyjeżdżasz do mnie a teściowa no przecież byłam.rok temu [emoji16]
m.am
Nie no coś bez nazwy... Nie rozumiem jak można mieć takie podejście do wnuczki.Moja córka w czerwcu skończy 5 lat. Teściowa dowiedział.nas( na tzw obiad ) może że 4 razy odkąd jestem z moim mężem. A do Zosi przyjechała raz rok temu na tydzień jak zaczęłam.nowa pracę a Zosia się od razu pochorowała. Teraz na dzień babci córka mówi babciu ty wcale nie przyjeżdżasz do mnie a teściowa no przecież byłam.rok temu [emoji16]
Masakra jednym słowem..
reklama
Nalia91
Hm, ale chyba teraz jeszcze za wcześnie na czop sluzowyUspokoiłaś mnie ufff bo już czytałam o czopie sluzowy![]()