reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
No to ja po wizycie, jest dzidziol, ma 1,95 cm, wg usg 8t4d, a wg apki ciąża+ 8t6d więc jest ok. Serducho wali 160. Jutro będę dzwonić na prenatalne się umawiać. Badania mam porobić na następną wizytę. I wtedy mi założy kartę ciąży 😊

Załączniki

• 20210204_172109.jpg
    20210204_172109.jpg
    1 012 KB · Wyświetleń: 85
Haha dobre jaja 😂😂😂 coś wam powiem... Tesciowie dziś kupili samochód... No i rozmawiają z tą kobietą od której odkupują i ona opowiada... Ze ona pracuje w kole łowieckim i zmienia samochód bo chce nowszy taki roczny (sprzedawała 5 latka)... No a teściowa zapytała a mąż, czym się zajmuje... A ona wie Pani mąż jest lekarzem. Moja teściowa zaintrygowana dopytuje jaka dziedzina... A ona ze ginekolog 😂 i że jakby trzeba było to jest ordynatorem na ginekologii w jednym ze szpitali u nas w mieście i żeby się powołać na samochód i coś będzie załatwiał 😂 dodatkowo prowadzi klinikę niepłodności 😂😂😂 także taki zbieg okoliczności 😂 a kobieta przecież nawet nie wiedziała że tesciowie spodziewają się wnuka 😂😂😂😂
I chyba wiem gdzie będę rodziła... 😂😂😂

Przepracowałam to już na psychoterapii , nie czuje się już gorsza , trudno że nie urodzę jego synowi gromadki dzieci. Takie typowe wiejski podejście.
I bardzo dobrze , że znasz swoją wartość ! Ja to teraz taka wiązankę na teściową puściłam do męża, że aż nie wiem czy nie przegielam, ale trudno. Chociaż żółć z siebie wylałam...

Haha dobre jaja [emoji23][emoji23][emoji23] coś wam powiem... Tesciowie dziś kupili samochód... No i rozmawiają z tą kobietą od której odkupują i ona opowiada... Ze ona pracuje w kole łowieckim i zmienia samochód bo chce nowszy taki roczny (sprzedawała 5 latka)... No a teściowa zapytała a mąż, czym się zajmuje... A ona wie Pani mąż jest lekarzem. Moja teściowa zaintrygowana dopytuje jaka dziedzina... A ona ze ginekolog [emoji23] i że jakby trzeba było to jest ordynatorem na ginekologii w jednym ze szpitali u nas w mieście i żeby się powołać na samochód i coś będzie załatwiał [emoji23] dodatkowo prowadzi klinikę niepłodności [emoji23][emoji23][emoji23] także taki zbieg okoliczności [emoji23] a kobieta przecież nawet nie wiedziała że tesciowie spodziewają się wnuka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
I chyba wiem gdzie będę rodziła... [emoji23][emoji23][emoji23]
Hehe o proszę to się nazywa mieć szczęście [emoji846] super się złożyło [emoji16][emoji16][emoji16]

A u mnie dziewczyny dzisiaj ani śladu plamien, brudzen nic kompletnie się nie dzieje 😁 z jednej strony się cieszę a z drugiej boje ze wrócą 🧐 oby nie!
Co do teściowych- moja jest fajna babką, ale nie jest jesscze babcia. Sama jestem bardzo ciekawa jak to będzie, czy da radę 😀
Moi rodzice za to za wnuków oddaliby życie - już jednego maja od siostry 😀

reklama
Do góry