pasazerka12
Fanka BB :)
Ooo nieeeJa w 8t4d dowiedziałam się że dokładnie 2 dni wcześniej serduszko się zatrzymało![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo nieeeJa w 8t4d dowiedziałam się że dokładnie 2 dni wcześniej serduszko się zatrzymało![]()
hahah ja dzisiaj wstałam nawet dobrym samopoczuciu, poszłam do kuchni, mąż sobie wymyślił pastę jajeczną i jak się mnie zapytał, czy mamy cebule to na myśl o samym smaku cebuli zaczęłam wymiotować. Myslalam, ze się wykończęHej Wamu mnie pierwsze ruchy w ciąży z synkiem poczułam około 18tc
i też to tak pamiętam jakby rybka przepłynęła, takie ...plum
Wczoraj wieczorem chciałam się uszczęśliwić pizzą i najpierw było fajnie, ale w nocy cierpiałam
No nie było warto, zdecydowanie mdłości i gorsze samopoczucie pojawią się u mnie wieczorem więc nie powinnam sobie pozwalać na takie posiłki. Wyciągnę wnioski i następnym razem zjem pizze na śniadanie
![]()
Oj ale bym zjadłahahah ja dzisiaj wstałam nawet dobrym samopoczuciu, poszłam do kuchni, mąż sobie wymyślił pastę jajeczną i jak się mnie zapytał, czy mamy cebule to na myśl o samym smaku cebuli zaczęłam wymiotować. Myslalam, ze się wykończę![]()
mnie od początku odrzuciło od zapachu i smaku cebulihahah ja dzisiaj wstałam nawet dobrym samopoczuciu, poszłam do kuchni, mąż sobie wymyślił pastę jajeczną i jak się mnie zapytał, czy mamy cebule to na myśl o samym smaku cebuli zaczęłam wymiotować. Myslalam, ze się wykończę![]()
o tak mi się tez marzył uszak, ale mam fotel wysuwany przy narożniku. W ogóle jak mnie pocięli przy porodzie to przez pierwszy miesiąc karmiłam tylko na leżąco bo nie mogłam na całym tyłku siąść, ale podobno można kupić nawet kółko do pływania i na tym siadać bezbolesnie a ja wcześniej na to nie wpadłam. I tak się z corka przyzwyczailiśmy do karmienia na leżąco, ze chyba miala 2 miesiące jak zaczęłam na powoli na fotelu karmić, bo tez sobie lubiłam tak poleżeć przy niejOo ja już tez o tym myślałamZawsze mówiłam że jak będę miała dziecko to wtedy sobie juz napewno kupie uszaka
Widziałam gdzieś na allegro bujane
![]()
Mniam i do tego musztarda.mnie od początku odrzuciło od zapachu i smaku cebulibleeee fuuujjj
![]()
Który to fotel podeslesz mi link?
7+6 plamienia, 8+3 zabieg, bo samo się nie oczyściło.Dziewczyny jeśli któraś z Was poroniła to napiszcie proszę w którym tygodniu. Chce po prostu zobaczyć który tydzień to najczęstszy tydzień poronień![]()