annemarie
Fanka BB :)
Mamy troche ich wiecejTaaaak!! Dawno tu nie wchodzilam i jakos nie wiedzialam ze TRAFILAS 10 w Totka!!! Matka trojki dzieci!!! Super![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mamy troche ich wiecejTaaaak!! Dawno tu nie wchodzilam i jakos nie wiedzialam ze TRAFILAS 10 w Totka!!! Matka trojki dzieci!!! Super![]()
Mi tez przeszlyO kurza melodiagratuluję
Jak ja dawno tu nie wchodziłam, czytam i aż ciarki mi przeszły jak przeczytałam![]()
Jak sobie z twixami radzisz?O kurza melodiagratuluję
Jak ja dawno tu nie wchodziłam, czytam i aż ciarki mi przeszły jak przeczytałam![]()
Ja osobiście bym się nie szczepiła... Szczepionki nie są do końca przebadane i wiele rzeczy może się zdążyć... Ja tam im nie wierzę... Moja ciocia musiała się zaszczepić i bardzo źle zniosła 2 szczepionkę.... Wiadomo zrobisz jak uważasz ale ja bym nie poszła...Dziewczyny co sądzicie na temat szczepienia przeciwko covid a planowaniu dziecka lub przystępowania do in vitro? Jestem zapisana na szczepinie i mamje mieć jutro ale zaczęłam czytać i już sama nie wiem :S
Na ogół drugą szczepionkę znosi sie gorzej bo organizm po pierwszej już wyprodukował przeciwciała... a cioci co się dzialo jesli mozna wiedzieć? szczerze mówiąc ja juz jestem po koronie ale mój mąż naciska, że trzeba zrobić i koniec. Bo pozniej w pracy będą wołac, bo jak bedziemy jechać na wycieczkę za granice to lepiej zebym miala. A ja sie boje czy wszystko później będzie ok, czy to z hormonami czy ogolnie żeby dziecko nie odczulo tej szczepionki, niby badan nie ma takich, ktore potwierdzają że cos zlego mogloby sie dziac ale ja nie wiem co mam zrobićJa osobiście bym się nie szczepiła... Szczepionki nie są do końca przebadane i wiele rzeczy może się zdążyć... Ja tam im nie wierzę... Moja ciocia musiała się zaszczepić i bardzo źle zniosła 2 szczepionkę.... Wiadomo zrobisz jak uważasz ale ja bym nie poszła...
Żyją więc chyba nie jest źleJak sobie z twixami radzisz?
Cześć dziewczyny znalazłam się na skraju załamania... AMH 0,46, 27lat jedynie in vitro.. polecono mi klinikę Parents i dr K.Janowca w Krakowie. Dziewczyny potrzebuje wsparcia czy udało się którejś z tak niskim AMH? czy polecacie tą klinike? Wizytę mam dopiero 18![]()
A to tez znam takie dniŻyją więc chyba nie jest źlea tak na poważnie, to nawet dobrze, czasem były dni, że miałam ochotę usiąść i płakać razem z nimi, ale z dnia na Dzień jest coraz łatwiej
też mamy zamiar wrócić po kolejne, ale jak bliźniaki będą miały ze dwa latka, wcześniej się nie odważę
a Ty jak się czujesz? Który to tydzień? Brałaś dwa zarodki czy jeden?