Moniuszka1
Fanka BB :)
Między mną a moim najmłodszym bratem jest 18 lat różnicyU mnie było 14 teraz będzie 17 i 3![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Między mną a moim najmłodszym bratem jest 18 lat różnicyU mnie było 14 teraz będzie 17 i 3![]()
Hej dziewczyny ja też mam taki plan żeby od razu (najszybciej jak to będzie możliwe) starać się o drugiego bobaska![]()
![]()
Witaj w klubieA ja dzisiaj pączków: SŁOWNIE ZERO![]()
A u mnie lekarz sam wyliczył termin na prenatalne i zobaczyłam, że będę wtedy w 13+4Cześć kochana!
Najlepiej ponoć strzelać w 12 tydzień jeśli chodzi o prenatalne, tak mi powiedziało dwóch lekarzyjest to klasyczne USG i ja też z automatu będę robiła test Pappa.
Ja też na euthyroxie ale miałam TSH 2.65, też mam wizytę u endokrynolog chyba jakoś 23.02
Witamy <3
wg apki tez mam dzis 9+1, tez mam wizyte za tydzien i prenatalne 5.03Pięknie! Uff, dobrze, że zjadłam Twój przydział, status quo został zachowany!
Dziewczyny, cieszą mnie wasze pozytywne wieści z wizyt!
Właśnie zobaczyłam, że dziś u mnie 9+1, czyli początek kolejnego tygodniawizyta za tydzień! Myślę, że wtedy lekarka na 100 % wykluczy ciążę bliźniacza, bo ostatnio szukała i transvaginalnie i przez brzuchol, ale na tym etapie, to się mogły "pochować".
Muszę jeszcze jechać zrobić wymaz do położnej, może w końcu jutro to zrobię, miałam brudzenie kilka dni temu, lekarka mi zleciła, żeby sprawdzić, czy nie ma jakichś bakterii itp.
A potem 5.03 prenatalne, idziemy jak burza! Ja już chodzę z rozpiętym zamkiem w spodniach.
No, to już wszystko wiecie![]()
tez chodzę z gumkaJa tez sobie założyłam gumeczkę na zapięcie od guzika![]()
a co to bedzie dalej ?A jak tam wasze brzuszki? Ja jestem szczuplak, mialam fajny płaski brzuszek, a tu proszę....
u mnie bedzie kolejno 15, 14, 10 i 2 lata....ale to juz KONIEC PRODUKCJIJa piernicze a u moim dzieciaków będzie 12 lat różnicyhahaha któraś jest w podobnej sytuacji?
Dziekuje, w takim razie bede celować w 12 tydzien. Czyli usg genetyczne i test pappa robisz?Cześć kochana!
Najlepiej ponoć strzelać w 12 tydzień jeśli chodzi o prenatalne, tak mi powiedziało dwóch lekarzyjest to klasyczne USG i ja też z automatu będę robiła test Pappa.
Ja też na euthyroxie ale miałam TSH 2.65, też mam wizytę u endokrynolog chyba jakoś 23.02
Witamy <3