Marcelina007
Fanka BB :)
Męża nie ma , muszę z synem na zawody karate jechać ... ale co tam , sensejów tam pełno będzie ... a wiadomo „ za mundurem panny sznurem „ a raczej kimonoA jakie plany na walentynki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Męża nie ma , muszę z synem na zawody karate jechać ... ale co tam , sensejów tam pełno będzie ... a wiadomo „ za mundurem panny sznurem „ a raczej kimonoA jakie plany na walentynki?
Coś w tym jestSłyszałam kiedyś takie zadnie: spróbuj wybrać imię dla dziecka A dowiesz się Oki ludzi nie lubisz
U Nas cały czas dyskusje trwają. Póki co brakuje nam 100% zgody.
Ciekawe, czy odważy się ktoś i przelamie te skojarzenieTaka prawda jest że każdemu imię kojarzy się inaczej dobrze albo źle np. Szymon piękne imię , ale u nas nikt tak nie nazwał dziecka od 30 lat bo jest tu taki trochę niepełnosprawny pijaczyna i jak ktoś powie Szymek to wiadomo o kogo chodzi.
Męża nie ma , muszę z synem na zawody karate jechać ... ale co tam , sensejów tam pełno będzie ... a wiadomo „ za mundurem panny sznurem „ a raczej kimonopuki brzucha nie widać można oko zawiesić tam czy uwdzie
![]()
ja mam roczek córki w niedzieleA jakie plany na walentynki?
A próbowałaś zdjąć na mydło. Ja bym ci przycięła za darmo. Albo są sposoby na nitkę. Nigdy nie musiałam próbować.Ja niestety muszę jechać do jubilera żeby mi rozcięli obrączkęMam nadzieję że mają taki sprzęt .
Ja chodziłam do lekarki, i właśnie rozmawiałam z nią o USG. Ona jako ginekolog w ciąży mówiła, że codziennie ją korciło aby sobie samej zrobić USG i zobaczyć go u malucha, zwłaszcza jak codziennie przyjmowała ciężarne pacjentki i im to USG robiła. Ale nie robiła, bo jeśli nie ma żadnych problemow to zbyt częste USG może mieć negatywny wpływ, na początku wystarczy jedno USG na miesiąc, potem lekko częściej.
USG w żaden sposób nie wplywa na płód, te fale przez niego przelatują, ale nie oddziałują z komórkami. Doppler powoduje podgrzanie mejscowe, ale USG nie. Lekarz powinien się douczyć fizyki...
Jeszcze te gole stopy i gola klata mmmm i te czarne pasy . Chyba mężowi kupię takie kimono żeby hasał po chałpie, a oni tacy wysportowani,może być miło dla oka
![]()