anio0
Fanka BB :)
Z Torunia pochodzęBydgoszcz [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z Torunia pochodzęBydgoszcz [emoji4]
Cin cin free już jest, mule świeże są... film będzie... i pewnie dzień jak co dzień. O 22 odcięcie![]()
Wtrącę się, bo ja mam 4+1... a może 4+2 (?). Wizytę mam dopiero 3 marca. Do tej pory muszę spiąć pośladki i jakoś wytrzymać w niepewności4 +3 u siebie ale jeszcze nie byłam na pierwszym usg. A ty kiedy planujesz swoje?
Mamy do siebie bliskoZ Torunia pochodzę![]()
To ja odważnie powiem - Poznań! :-) ktoś, coś?
Do warszawy też mam bliskoMyślałam, że żadna tego nie napiszePiąteczka
![]()
Do Torunia tylko na weekendy, w odwiedziny do rodzinki, ale mam tam wszystkich i często bywamMamy do siebie bliskobędę w manekinie na szamie to się odezwę
![]()
Tez czesto nie jezdzeDo Torunia tylko na weekendy, w odwiedziny do rodzinki, ale mam tam wszystkich i często bywamkoniecznie jakiś zlocik trzeba zaplanować prędzej czy później
![]()