reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Anaconda co tam u ciebie,jak tam w domku nowym,,,dobrze sie spi;-);-)

U mnie pada,obiadek gotowy a chłopów nie m u cicoi dlaej siedza...

No moje chłopy niedługo beda,,niech wracaja,bo mu sie mężem nacieszyc,bo jutro już jedzie,,a synek non stop z nim,,na krok go nie odstepuje,,nawet w WC z nim siediz,hihi,,,tez musi sie tatusiem nacieszyc

pozdrawiam,,spadammm

Ale mnie dziś nudy dopadły...... weekendy samotnej mamy z dzieckiem są do bani :-(
Ja już chcę do męża.... a może nie tak... ja już chcę męża w domku :tak:

przyszedł mój tato złota rączka i fuguje teraz świeżo przycięte kafelki.:tak::tak:Jakoś to wygląda, ale sobota - ja pierdzielę:wściekła/y:, zamiast porządku jeszcze większy bałagan i nerwy okrutne. Tak się zastanawiam co jeszcze:confused::confused: - instalacja elektryczna padła, rury połatane, a niecały rok temu sufit pod żyrandolem nam odpadł:baffled::baffled:. Chyba już niewiele zostało...
Przy całym dramatyzmie sytuacji polewka straszna, bo kilka minut przed awaria zamknęłam drzwi od szafy, która soi na przeciw łazienki. A jak woda strzeliła to prosto w szafe:angry::angry:, więc przynajmniej ciuchy mężu uratowałam ( bo to jego część była). Dobra lece teraz odreagować w piwnicy bo mnie nerw szarpie jeszcze. Ja do stoików nie należę n iestety raczej choleryczka jestem:tak:

reklama
Do góry