E
Ewka34
Gość
Boszzzz dziewczyny.. Nażarłam się rano winogron.. Jakie ja mam gazy teraz śmierdzące 

fuuuujjjjj
mój mąż teraz albo zasnął albo go zaczadziłam 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja za to odwrotnie. Wcześniej zajadałam około 1 kg na tydzień a teraz na samą myśl mnie odpychai bardzo nad tym ubolewam
Nam zgodnie się podoba dla chłopca Marcel, a dla dziewczynki Amelka albo Lilianamąż jeszcze próbował mnie namówić na Zuzię ale kategorycznie odmawiam
Mój brat ma na imię Marcel, to dorosły chłop już, mama opowiadała, że wszyscy pukali się w czoło jak to będzie pasowało do dorosłego człowieka, a pasuje idealnie i zawsze wszyscy wiedzą o kogo chodzi![]()
Ale po co ja w drugim miesiącu ciąży mam zastanawiać się nad cesarka? Przecież jak bedzie wszystko okej to będę sie starała urodzin normalnie a nie cc. Nie będę się kilka miesięcy nad tym zastanowiaca ćwiczyć i tak mam zamiar bo jednak zawsze to mniejszy flak przy jakieś kolwiek aktywności
![]()
No właśnie tez po winogronach mam takie gazy, ciekawe toBoszzzz dziewczyny.. Nażarłam się rano winogron.. Jakie ja mam gazy teraz śmierdzącefuuuujjjjj
mój mąż teraz albo zasnął albo go zaczadziłam
![]()
Ja nic o zastanawianiu się nie pisałam, tylko o zapoznaniu.
Jeśli planujesz SN - to już warto wiedzieć jak ćwiczyć i jak masować i cożeby uchronić się przed pęknięciem/nacięciem krocza. Im wcześniej się zacznie tym lepiej.
Kurcze, u mniesie nie da planowac, jak nie ma wskazan do cc, to nie ma ccJa nic o zastanawianiu się nie pisałam, tylko o zapoznaniu.
Jeśli planujesz SN - to już warto wiedzieć jak ćwiczyć i jak masować i cożeby uchronić się przed pęknięciem/nacięciem krocza. Im wcześniej się zacznie tym lepiej.
Ja to samoJa około 37-37.2