An-dzika96
Zaangażowana w BB
Ja ostatnio też mam fazę na chipsy. Właśnie wczoraj naszło mnie na te w kotle smażoneNo to moj polazl, chciałam lays, zwykle kuwa czipsy...kupil jakies lays oven baked...matko, jak sama sobie nie kupie, to nie zjem![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ostatnio też mam fazę na chipsy. Właśnie wczoraj naszło mnie na te w kotle smażoneNo to moj polazl, chciałam lays, zwykle kuwa czipsy...kupil jakies lays oven baked...matko, jak sama sobie nie kupie, to nie zjem![]()
Ja od paru lat nie farbujeDziewczyny pytanie czy farbujecie włosy w ciąży i co o tym myślicie. Są różne zdania jestem ciekawa???
Ja na pewno pójdę do fryzjera ale na spokojnie po 1 trymestrze. Mam skronie siwawe już i jakby to wyglądało taka babcia z brzuchem.Dziewczyny pytanie czy farbujecie włosy w ciąży i co o tym myślicie. Są różne zdania jestem ciekawa???
Ale na maszynie? Bo ja też w sumie i na maszynie ostatnio co nieco robię i mam nawet część materiałów na wyprawkęJa szyje,i na pewno stworze sobie cala wyprawke![]()
powiem ze żałuję że go kupiłam dawka stresuWlasnie dlatego nie kupie sobie tego stresu
Moze jest za wczesnie na szukanie tętna?
ja co prawda nie umiem takich rzeczy robić ale bardzo chciałabym się nauczyć. Moja mama jest mistrzem drutów i szydełka i coś czuję, że jak się dowie o ciąży to zacznie produkcjęA czy jest tu jakaś mama która szydełkuje albo na drutach dzierga i ma w planach jakieś cuda dla maleństwa stworzyć?![]()
No jaka babcia my jesteśmy dojrzałeJa na pewno pójdę do fryzjera ale na spokojnie po 1 trymestrze. Mam skronie siwawe już i jakby to wyglądało taka babcia z brzuchem.
Ja mam migreny więc teraz mega cierpię wody dużo okno otwieraćDziewczyny co wam pomaga na ból głowy?
jedno wiem napewno go narazie nie będę używaćJest bardzo wcześnie, Bobas jest mały, wystarczy, ze się gdzieś schowa i już nie słychać.
Spróbuj za kilka dni, będzie większy i będzie go łatwiej znaleźć.
Tak naprawdę dopiero gdzieś od 20 tc znajdowałam „od strzału”.