PaulinaMalina91
Fanka BB :)
a ja tak nie umiem w pracy zrobić 2Ja też dziś siedziałam w pracy w ubikacji i mi światło zgasłomamy światła na czujnik ruchu
długo musiałam tam byc
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja tak nie umiem w pracy zrobić 2Ja też dziś siedziałam w pracy w ubikacji i mi światło zgasłomamy światła na czujnik ruchu
długo musiałam tam byc
![]()
Właśnie, tylko zależy gdzie umiejscowionyPęknięty krwiak na przykład![]()
tylko kilogram?Ja u gin dziś weszłam na wagę w butach i pokazało 90ale odjęła mi kilogram za ciuchy . Dramat !!!
Wczoraj to ja 7 razy byłam w przeciągu 2-3godzin ,było to przed wizyta u ginaa ja tak nie umiem w pracy zrobić 2normalnie moja dupa na obcym terenie nie może
![]()
No same buty z kilo ważyły , jak się w domu na czczo ważę to 87 jest.tylko kilogram?ja tam lekko 2 kg liczę na ciuchy
![]()
Weź trzy na raz teraz, zablokuje krwawienieDostałam właśnie receptę na dupka mam brać 3*1sxt
Któraś pisała że stała więcej na raz
Mogę wziąć dziś dwa i rano dwa? Potem już będę diagnozowana
Ja robiłam ranoWczoraj to ja 7 razy byłam w przeciągu 2-3godzin ,było to przed wizyta u gina![]()
Nie, wystarczy wejsc na strony aborcyjne.... bierze sie jak cytotec 4 tabletki do pochwy,potem znowu 4...i po kolejnych 4 przewaznie jest juz po wszystkim.Serio?.. Jak to możliwe że lek na stawy takie coś powoduje, co ona cała fiolkę zjadała czy jak?
Właśnie, tylko zależy gdzie umiejscowiony
Weź trzy na raz teraz, zablokuje krwawienie
Dzięki bałam się że przedawkuje![]()
Ja mam teraz to samo wymioty ustały ale cały czas tylko siedzi w gardle i żołądku i męczy cały dzień a nie ma jak sobie ulżyćNie wypowiadajcie słowa "ryba", zrobiłam dzisiaj na obiad i do teraz mi niedobrze![]()
też nie wymiotuję, tylko się męczę cały czas, wszystko stoi w gardle
![]()
Ewa, Ty to taka,, baba z jajem " jesteś, co?Ja tam dwojeczke wszędzie zostawięnawet na środku drogi w lesie
![]()
Ja tak samo, humor podkręconyPopłakałam się ze śmiechu dziewczyny przez was![]()