reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jak puścisz Jędrka do pećkola to siłą rzeczy będzie oglądał,bo koledzy to i on;-).Ten Ben to przynajmniej łagodniejszy w smaku od Power Rengersów:tak:,ale i Krecikiem nie pogardzi czy Tomkiem i przyjaciółmi:-).
no mojemu juz bajki nawet przeszly,,,w peckoluuu nie ogladaja ,,w domu tez mu sie nie chce.....rzadko oglada,,,,wczesniej byl maniakiemmm

reklama
U nas w modzie jest "Tomek i przyjaciele". Ma w domu kolejkę z Tomka, ubrania z Tomkiem. Czasami to mi już ten tomek bokiem wychodzi.

Co do pięknych i młodych..... to ja też tak mówię, że teraz to ja już tylko piękna jestem :-D:-D:-D:-D:-D ale my wariatki jesteśmy ;-):-D

Co do Tomka to mamy :sztruksy,górę od piżamki i bluzkę.Bob Budowniczy: pościel,piżamka.Scooby Doo: 2 koszulki.Noddy:2 bluzki w normalnym sklepie tego nie ma a my mamy z ciuszków.:tak:
Jul opanował do perfekcji przemieszczanie się po mieszkaniu w sposób wcześniej opisany:-D.

Co do Tomka to mamy :sztruksy,górę od piżamki i bluzkę.Bob Budowniczy: pościel,piżamka.Scooby Doo: 2 koszulki.Noddy:2 bluzki w normalnym sklepie tego nie ma a my mamy z ciuszków.:tak:
Jul opanował do perfekcji przemieszczanie się po mieszkaniu w sposób wcześniej opisany:-D.
haha
ja tez bluza boba,pidżamka carsy,koszulka bob,krecik,carsy,,
spodnie z carsem i w domu pelno obrazow zdjec itp carsoww

No te dzieci to maja manie i my chyba tez....
A co bedzie jak do skzoły pojda,plecak,piornik,kredki,wsyztskoz z bajek zapewne bedzie,,hihi

U nas atrakcje Tomkowe dostarcza mąż. Zawsze naprzywozi ubrań, zabawek. Dobrze..... Jędrek zadowolony Tata też, bo może dziecku super atrakcje dostarczyć :tak:

U nas atrakcje Tomkowe dostarcza mąż. Zawsze naprzywozi ubrań, zabawek. Dobrze..... Jędrek zadowolony Tata też, bo może dziecku super atrakcje dostarczyć :tak:
no u mnie tez m wsyztskiego malemu nakupuje,,juz tona samochodow,,normlanie tona albo dqwieeee nawettt:tak:;-)

reklama
Dzień dobry kobitki:-) Już myślałam że nie doczytam, ale dzisiaj rozgadane:-D:-D:-D U nas nadal leje i wieje:baffled: Paskudnie:wściekła/y: A mój mąż na kibicowanie jedzie:rolleyes2: Podobno przed meczem mają byc występy min. Doda:shocked2: A niech się trochę rozerwie, ja sobie na Dzień Kobiet odbiję;-):-p
Jeżeli chodzi o fryzjera to mi się jeszcze nie zdażyło byc nie zadowoloną z obcięcia czy koloru. Może dlatego że jak idę to dokładnie mówię czego chcę albo trafiam zawsze na dobrych fryzjerów:confused: A co do kolorów to ja preferuję rudości, chociaż ostatnio jak mi fryzjerka robiła to stwierdziła że ten kolor mnie postarza i poradziła przejśc na blond:cool2: oj ale ja chyba teo nie zrobię bo mnie to trochę nie bardzo pasi:no:
Do kościoła też nie chodzimy , bo nasz kościół jest zabytkiem i nie ma ogrzewania:baffled: Jest tam tak zimno, że wszystkie babcie chorują:dry: A do tego moje dzieciaki nie potrafia wysiedziec. Jakbym ich puściła do latania to byłoby ok a tak to koszmarrrrrrr:baffled: A kiedyś znajoma mi opowiadała że u nich w parafii jest taki proboszcz że dzieciom na mszy pozwala na wszystko, nawet na siedzenie pod ołtarzem:-D Tylko żeby rodzice przyprowadzali dzieci, żeby się od maluszka uczyły:tak:
No i zapomniałam co jeszcze miałam napisac:dry::dry::dry: Chyba się wrócę:-p

Do góry