anio0
Fanka BB :)
Jak nie, to na fejsie jest grupa "Ciąża - pytania i odpowiedzi"Haha takie zainteresowanie wzbudziłam że sama jestem w szokuposzukam czy są gdzieś na forum pytania do ginekologa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jak nie, to na fejsie jest grupa "Ciąża - pytania i odpowiedzi"Haha takie zainteresowanie wzbudziłam że sama jestem w szokuposzukam czy są gdzieś na forum pytania do ginekologa
Znalazlysmy to samoLink do: Gestational age - Wikipedia tu sa jakies procenty xd
haha niech ktos teraz to rozkminiZnalazlysmy to samo![]()
Czytałam. Przelotem, bo przelotem, ale tam widziałam procenty głównie w odniesieniu do... no... stillborn... ile procent dzieci przeżywa rodząc się w danym tygodniu ciąży. Sorry. Mam zaćmienie chwiloweLink do: Gestational age - Wikipedia tu sa jakies procenty xd
To też widziałam, ale nie wyjaśnia różnicy pomiędzy <1% i >99%.... Mówię Wam. Zagwozdka!O to chyba dziołszki coś znalazłam, te procenty to coś o oszacowaniu pisze, ale ja to się nie znam
Haha to nie wiem jak Ci to Google przetłumaczyło, u mnie pisze, że wiek dziecka i w nawiasie właśnie te procenty szacunkowo jaki jest wiek dzieckaCzytałam. Przelotem, bo przelotem, ale tam widziałam procenty głównie w odniesieniu do... no... stillborn... ile procent dzieci przeżywa rodząc się w danym tygodniu ciąży. Sorry. Mam zaćmienie chwilowe![]()
No na mój głupi rozumTo też widziałam, ale nie wyjaśnia różnicy pomiędzy <1% i >99%.... Mówię Wam. Zagwozdka!
Ej, dobry tip! Będę wiedziała żeby nie laminowaćmoje 3 pierwsze usg zjarala moja matka bo jest geniuszem ktory laminuje papier termoaktywny :> mimo ze pracuje w drukarni i moglam to najpierw skserować a pozniej zalaminowac se sama..
póki co nie miałam takich zakusów, ale jak hormony wystrzelą to kto wie co by mi do głowy strzeliło