reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mam pytanie o surogatkę

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A może zdrowie jej nie pozwala podejść do tego legalnie?
Szczerze mówiąc przy nowotworze to rokowania są niepewne do końca życia. Nie wiem czy wogóle to jest dobry pomysł, by takie życie "fundować" dziecku. Sprawa trudna - a niestety więcej tu niepewności i niewiadomych.
Jest jeszcze rodzina ojciec ja też nie mam mamy od wiele lat i cieszę się życiem

reklama
Nie mi oceniac kto kiedy w jakiej sytuacji pragnie miec dziecko, ale tutaj podstawą jest cala procedura. "Oddac" zarodek komus na slowo ze urodzi i przekaze biologicznym rodzicom, "poswiecic" wlasne cialo na slowo ze dostanie pieniadze po urodzeniu, przeniesc sie do obcego kraju gdzie jest to legalne i miec pewnosc opieki rowniez na slowo. No nie da sie tego zrobic racjonalnie bez zabezpieczen ktore daje agencja zajmujaca sie zgodnie z prawem surogatkami i rodzicami. Takie dzialania naokolo moga skonczyc sie tragedią dla jednej albo drugiej strony

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jesli duchowość człowieka oceniasz po jego twarzy to nie bardzo mamy o czym dyskutować.
Wnętrze duszy widnieje na twarzy poczytaj o duchowości wredote n.p widać z twarzy,moja mama była Niemka i wiecznie była nie ma co obgadywac zimna ,z twarzy to było widać ,dziękuję za wszystko ,uważam ten temat za zamknięty

To jest dla zagranicznej pary ,więc tu nie interesuje nas prawo polskie.tylko niemieckie i z wysp, a skąd pochodzi mamusia przyszła jest to nam obojętne
jest Wam obojętne?! Ludzie teraz sprawdzają warunki zanim oddadzą psa czy kota a Ty piszesz, ze Ci jest obojętne?! Kobieto mam nadzieję, że Ci się życie za to pier*olenie słono odpłaci. Administracjo proszę o usunięcie postu. Nmnie warto, żeby ktokolwiek czytał takie skur*wysyńskie i nieludzkie wpisy.

a gdzie jeżeli można spytać, jak my nie znamy ani portali ani dokładnie co gdzie w Polsce nawet polskiej wymowy dobrze
po co pytasz jak szukać skoro napisałaś że chcesz znaleźć na ukrainie? Po co Ci ta "polska wymowa" w takim razie?

jest Wam obojętne?! Ludzie teraz sprawdzają warunki zanim oddadzą psa czy kota a Ty piszesz, ze Ci jest obojętne?! Kobieto mam nadzieję, że Ci się życie za to pier*olenie słono odpłaci. Administracjo proszę o usunięcie postu. Nmnie warto, żeby ktokolwiek czytał takie skur*wysyńskie i nieludzkie wpisy.
Ja proszę o usunięcie tego postu również. W niczym nie jesteś lepsza... Jad aż się uszami wylewa. Bleeh.

Myślisz, że dziecko się zamawia jak na allegro ? I nagle kurier przywozi po urodzeniu ? Surogatki są przebadane i mają opiekę też w ciąży....

reklama
Ja proszę o usunięcie tego postu również. W niczym nie jesteś lepsza... Jad aż się uszami wylewa. Bleeh.

Myślisz, że dziecko się zamawia jak na allegro ? I nagle kurier przywozi po urodzeniu ? Surogatki są przebadane i mają opiekę też w ciąży....
Obrzydliwe to jest produkować dzieci na handel! Nie wyobrażam sobie nosić pod sercem takiego maleństwa czuć jego ruchu, słuchać bicia serca, s po narodzinach tak po prostu oddać, jak rzecz. Nie mam ochoty na dyskusje, żegnam.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry