reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Matko dziewczyny,ale wy pędzicie:szok::szok:. Przeczytałam wszystko,ale nie jestem w stanie poodpisywać:zawstydzona/y:. Mój Kuba właśnie usnął:baffled:. Już sobie wyobrażam moją dzisiejszą nocke:nerd:

Bodzia no brzusio dość duży,ale ja w ciąży też do małych nie należałam przytyłam w jednej 30 a w drugiej 28 kilo:dry:. To i tak,że udało mi się wrócić do figury - z wyjątkiem brzucha:wściekła/y:, ale nad tym już pracuję.

Sewa nieciekawa sytuacja z teściami.:no:
Jaśminka niezla przygoda z kotem:szok:. Rzeczywiście może naucz się zwracać do zwierząt po angielsku;-):-D:-D.
No i więcej nie pamiętam:zawstydzona/y::sorry2:

reklama
Bodzia no brzusio dość duży,ale ja w ciąży też do małych nie należałam przytyłam w jednej 30 a w drugiej 28 kilo:dry:. To i tak,że udało mi się wrócić do figury - z wyjątkiem brzucha:wściekła/y:, ale nad tym już pracuję.
Ja na plusie 22 kilo zaliczyłam i teraz jeszcze troszkę wieksza jestem niż przed Szymkiem. O moim 36 to chyba narazie pomarzyć mogę:baffled::baffled:. ale codziennie sobie obiecuję , ze już jutro się wezme...;-)

Madźka przyjdzie czas to się zmobilizujesz - zobacz jak ja długo czekałam, no ale przede mną dwa wesela to trzeba jakoś wyglądać;-):tak:

Gardło mnie boli:-:)-:)-(Buuuuuuu
no to syropek,,,albo amolek z herbatka gorąca cytruka i miodem,,,

A ja sprawdzam cwieczneia cąły czas,mam geometrie,,jak ja jej nie cierpie,mus mierzyc katy linie rown i prost,,,łe,,,a mam lenia,,,jeszcze 8 cwiczen,,w kazdym 12 stron,,,buu
len ze mnieee

Ewcia ty jej nie cierpisz,ale przynajmniej umiesz - ja to dopiero w szkole z geometrią się męczyłam nienawidziłam jej:no::baffled:
Gdybym była w tej dziedzinie dobra to bym ci pomogła,a tak to niestety,ale jak bedziesz miała do sprawdzania algebrę to bardzo chętnie;-)

reklama
Do góry