reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

Wyszedł mi dodatni wynik GBS. Dodatkowy stres... Bo gdy skurcze się zaczną to planowałam na spokojnie do szpitala jechać dopiero gdy skurcze będą co 3-5 min, a tak to muszę jechać gdy będą co 7-10 min. Chyba, że wody odejdą to od razu powinnam jechać. Wrrr...
Czy któraś z Was też ma dodatni?
Nie denerwuj się tym.
Poprzednim razem miałam dodatni.
Jedynie to fakt, w miarę trzeba być wcześniej w szpitalu.
Założyli mi wenflon i dostałam antybiotyk na początek.
Będzie dobrze😙

reklama
Witam :-) jesteśmy już na świecie. Poszlo nam szybko - 58cm , 3800kg i jesteśmy na świecie od 12.42.
Mała przytulaśna, tylko cyca nie chce ssać a pokarm mam. Poród poszedł w miarę szybko ale pękłam i trochę krocze boli. Powiem tak - bol jest ale jest do zniesienia. Parte bolą najmniej 👍
Gratulacje Kochana❤️❤️❤️❤️❤️ale duża i długa dziewczynka 🤩🤩🤩🤩😘😘😘😘Odpoczywajcie po porodzie, super poszło z porodem z tego co piszesz😍

Nie denerwuj się tym.
Poprzednim razem miałam dodatni.
Jedynie to fakt, w miarę trzeba być wcześniej w szpitalu.
Założyli mi wenflon i dostałam antybiotyk na początek.
Będzie dobrze😙
No próbuje się nastawić, że będzie co będzie. Ważne, żeby urodzić zdrową córcie, przeżyć dobrze poród i wrócić do domu 😊

Masakra.. No ale co zrobimy. Ja najbardziej boję się tego, że jak odejdą wody, albo skurcze będą co 10minut, że jak będę w szpitalu to akcja się zatrzyma i będę siedzieć dłużej w tym szpitalu.. 😞
Ja znowu przeciwnie stresuję się tym, że jak będę miała skurcze to będą szybko postępować (trzeci poród) i za późno podadzą mi antybiotyk.

Ja znowu przeciwnie stresuję się tym, że jak będę miała skurcze to będą szybko postępować (trzeci poród) i za późno podadzą mi antybiotyk.
A to tym też się stresuje właśnie, więc jak zaczną się jakiekolwiek skurcze to od razu spakuje te ostatnie rzeczy, których używam teraz na bieżąco, żeby być już gotowa u jechać szybciej.

reklama
Dziewczyny, czy Wy do szpitala oprócz walizki, bierzecie jeszcze taką swoją mała torebkę, która nosicie na codzień gdzie macie portfel itp itd?

Do góry