• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Moj też ciągnie uszko. A zęby mu idą . Nie ma ani jednego Ale odznacza się na górze 4 i na dole 4 . Jest taki spray fonix do uszu od 3 miesiąca życia. Może tym spróbuj. Jakby co bolało to by raczej płakał.
No właśnie nie płacze i nie reaguje na uciskanie uszka, ani pociąganie za małżowinę. Ten fonix to jest do czyszczenia uszu?

Załączniki

• Screenshot_20210303-080111_Allegro.jpg
    Screenshot_20210303-080111_Allegro.jpg
    243,9 KB · Wyświetleń: 80
Ja miałam do pół roku co 28 dni. Potem 2 wachnięcia. Biorę ovarin na uregulowanie i kolejny cykl już ok. Zobaczę teraz hak bedzi e
Muszę właśnie umówić się do gina i zobaczymy, może da mi coś na wyregulowanie.

@Nerwicówka35 moja mała za uszko nieustannie się ciągnie od bodajże grudnia, na ogół jak jest zmęczona więc może taki tik ma 😁
Ząbków mamy 6 i narazie stop, czekamy co dalej bo ostatni w styczniu wyszedł.

Powiedzcie, doradzcie albo wymieńmy się przepisami, co dajecie maluszkom do jedzenia? Bo mam wrażenie, że moja mała cały czas na przemian ma to samo. Dziś znalazłam stronę alaantkoweblw i stamtąd chyba zacznę czerpać inspirację bo chce jej trochę urozmaicić dietę 😊
Jak tam? Wasze maluszki skończyły już 9mcy? Jak śpią? Jak jedzą?

Muszę właśnie umówić się do gina i zobaczymy, może da mi coś na wyregulowanie.

@Nerwicówka35 moja mała za uszko nieustannie się ciągnie od bodajże grudnia, na ogół jak jest zmęczona więc może taki tik ma 😁
Ząbków mamy 6 i narazie stop, czekamy co dalej bo ostatni w styczniu wyszedł.

Powiedzcie, doradzcie albo wymieńmy się przepisami, co dajecie maluszkom do jedzenia? Bo mam wrażenie, że moja mała cały czas na przemian ma to samo. Dziś znalazłam stronę alaantkoweblw i stamtąd chyba zacznę czerpać inspirację bo chce jej trochę urozmaicić dietę 😊
Jak tam? Wasze maluszki skończyły już 9mcy? Jak śpią? Jak jedzą?
Moj 9 kończy 12.03. Tez korzystam z alantkowe blw, bo inaczej maly jadl by codziennie to samo 🙈 a przepisy sa bardzo fajne tym bardziej, ze Jasiu je najchętniej jak je sam. U nas ze spaniem różnie jedna pobudka o 3 w nocy to pewniak czasami zdarza się więcej na cycusia.

Ja odstawiłam małą już całkowicie i o ile myślałam, że pójdzie nam to gorzej o tyle poszło nam to bez problemu 😊.
No u mnie to samo, żeby nie ta strona to chleb, kaszka, chleb kaszka i ziemniaki 😂😂

reklama
Mała ma dwie drzemki w ciągu dnia, o 10 i o 15 chodzi spać i też śpi różnie. Czasami 30 min a czasem 3h. W nocy już mleka nie pije, o 19 pije i o 6 rano, a śpi w nocy różnie 😊. Czasem budzi się co chwilę po to tylko aby wyciągnąć ją z łóżeczka i przytulić, a czasami prześpi całą noc bez przerwy 😊.
U nas idą dolne dwójki więc też drama, jak każdy ząb który wychodzi, przechodzimy strasznie.
Alka kończy 9m-cy 16.03 😊

Załączniki

• IMG-20210308-WA0002.jpeg
    IMG-20210308-WA0002.jpeg
    879,5 KB · Wyświetleń: 127

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry