Be_More_Happy
Fanka BB :)
Tak, tak pierwszaWidzialam, że u Ciebie pierwsza się udała, tak? Jak coś pomieszałam to przepraszam ale dużo tu dziewczyn i historii![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, tak pierwszaWidzialam, że u Ciebie pierwsza się udała, tak? Jak coś pomieszałam to przepraszam ale dużo tu dziewczyn i historii![]()
dziękujęDziękujęTrzymam mocno kciuki za piątkowa Bete!
![]()
![]()
Obym za dwa tygodnie też zwiększyła statystyki i pochwaliła się z Wami dobrymi wiadomościamiTak, tak pierwszaNarazie jestem na samym początku ale wierzę że wszystko będzie dobrze
![]()
Kwestia samopoczucia i odczuwania po IUI jest bardzo indywidualna więc myślę że jest ok jeśli nie masz innych niepokojących objawów. Za ile dni testujesz?Dziewczyny 8 dni temu miałam pierwsza insyminacje. I praktycznie od tych 8 dni pobolewa mnie brzuch na dole i kują mnie jajniki. Najpierw czułam tylko ten z którego była owulacja a teraz oba. Czy to normalne?
witamy na pokładzie i trzymam kciuki za 2 kreseczkiCześćpodczytuje Was już bardzo długo ale dopiero dzisiaj odważyłam się napisać
czy mogę do Was dołączyć?
Dzisiaj miałam pierwsza inseminacje. Zaczyna się ten ciężki czas oczekiwań i z Wami na pewno będzie mi łatwiej. Za wszystkie dziewczyny trzymam mocno kciuki
a tym które ujrzały już dwie kreseczki gratuluję
![]()
delikatne bóle podbrzusza występują dość często, jeśli nie masz krwawienia to sądzę, że nie masz powodu do zmartwień.Dziewczyny 8 dni temu miałam pierwsza insyminacje. I praktycznie od tych 8 dni pobolewa mnie brzuch na dole i kują mnie jajniki. Najpierw czułam tylko ten z którego była owulacja a teraz oba. Czy to normalne?
W poniedziałek wybieram się na betę.Kwestia samopoczucia i odczuwania po IUI jest bardzo indywidualna więc myślę że jest ok jeśli nie masz innych niepokojących objawów. Za ile dni testujesz?