reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja w ciąży przytyłam 25 kg :szok::szok::szok::szok: a że ja mam 175 cm wzrostu, to byłam wielka jak hipopotam ;-):tak::-D Jędrek jak się urodził miał 3300 kg i 57 cm
Kilogramy spadły mi wszystkie, bo schudłam 30 kg :tak: ale teraz po lekach na alergię znowu przytyłam no i nie mogę się zebrać, żeby to zrzucić :-(

Dień dobry wszystkim Mamą mój Staś w końcu przespał całą noc z tym że zaqpomniał że noc kończy się najwcześniej o siódmej i o piątej zrobił pobudkę,ale dziś już zdrowszy antybiotyk pomógł

sikoreczka niezły ten Twój Adrianek ale dobrze że chociaż brawo bił

ja wracam do wyrka odespać M. ma dziś noc i w dzień syn jest jego:-)

Ja w ciąży przytyłam 25 kg :szok::szok::szok::szok: a że ja mam 175 cm wzrostu, to byłam wielka jak hipopotam ;-):tak::-D Jędrek jak się urodził miał 3300 kg i 57 cm
Kilogramy spadły mi wszystkie, bo schudłam 30 kg :tak: ale teraz po lekach na alergię znowu przytyłam no i nie mogę się zebrać, żeby to zrzucić :-(

No ja 16 miesiecy po porodzie zmienilam sporo rozmiarowke spodni... Stres zrobil swoje...
Spodnie sprzed ciazy moge sciagac bez rozpinania... poprostu mi sie zsuwaja z bioder... :-/...
Ogolnie nosze juz L... Chociaz powoli i w M sie wpinam...

No panienki myśmy mieli po sprzątanku właśnie wychodzić a tu mój Lolo drzema:-)Ale płatności nie zając nie uciekną;-);-)
Musze troche porządku na kopmiku zrobić...
Małagosiunia ale u Ciebie zima:szok::szok:
Za odchudzające się trzymam kciuki:-)
Moje dziecko 16 miesięcy dziś kończy..Kiedy t en czas tak minął...

Już jesteśmy kobietki:-) Adrianek w przedszkolu zadowolony:tak: Madzia chciała na nóżkach ale jak jej zawiało to stanęła i nie chciała się ruszyc więc wrzuciłam ją do wózka:happy2: Zimno dziś u nas i znów wiucha:dry:Zasnęła mi przed samym domkiem ale niestety mój mąż zadzwonił i już po spanku:wściekła/y: Małej chyba piąteczki ruszyły, w nocy się obudziła płakac zaczęła i mi mówi że bee. Palec mój sobie do buzi wsadziła i tam z tyłu przygryzała. Nic pod palcem nie czułam, ale może już coś rusza:confused:
Agatko ja sprawdzałam sobie przepis na zapiekankę makaronową z tuńczykiem, który wrzuciła ostatnio Sewa. Musiałam wiedziec co kupic i dziś zrobię na kolację:tak:

reklama
Cara a twoje pasemka to w albumie w fotosiku chyba były:tak:Ja też obejrzałam album. Masz super przystojniaka w domciu:-)

Na jednym foto widac az moja glowe :p...

Hehe nie no moze sie dokopalac do 2 albumu. Tam sa tylko moje foty.

Wlosy mam ciemny braz (aktualnie ;) ) pasemka sa blond i fioletowe... Teraz zamiast fioletowych mam czerwone ;)... I o wiele krotsze wlosy :baffled::confused::confused2:

Do góry