reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć domówki:-). Coś dłuuuugi dzisiaj mam rozbieg
Matko,ale ja mam ostatnio lenia w sobie:zawstydzona/y:. Teraz jak Kuba śpi to zamiast coś w domu zepchnąć to ja siedzę..
No właśnie iwona, no właśnie :baffled::baffled:, a kuchnia czeka, i mycie okien:dry::dry:.... Na oko krople visine i świetlik już rzeczony. no i lód chyba:confused:
Jasmina - fajnie mieć w domku takiego rycerza :tak::-D.
Anaconda - mój po męż po miesiącu od narodzin Szymka przestał się budzić na płacz Małego :nerd: Faceci...nic w tej instrukcji od Ewci nie piszą na ten temat:confused::confused::-D
Małagosiunia - a Ty co? Królowa Śniegu:szok::szok: :-D no załamka normalnie u nas raczej jesień jak sobie tak patrzę, ale chyba jednak mykniemy na spacer.
Cześć Leika :-);-)
Anula - fajnie że Staś dobrzeje. Oby tak dalej i już nie chorował :tak::tak:
Bodzinka - wszystkiego najlepsiejszego na 16miesięcznicę dla Lola:cool2::cool2::-D

Ufff :shocked2:. Dobra, zmykam śniadanko wtrącić jakieś ciepłe i wypadziochę na dwór robimy. Zajrzę popołudniu. Buziaki:blink::blink:

A Marta co:confused::confused::-D

reklama
Ja w ciąży przytyłam 25 kg :szok::szok::szok::szok: a że ja mam 175 cm wzrostu, to byłam wielka jak hipopotam ;-):tak::-D Jędrek jak się urodził miał 3300 kg i 57 cm
Kilogramy spadły mi wszystkie, bo schudłam 30 kg :tak: ale teraz po lekach na alergię znowu przytyłam no i nie mogę się zebrać, żeby to zrzucić :-(

Co do ciąży to ja przytyłam 17kg, ale brzuch to już mi było widać w 3 m-cu, jakoś szybko rósł do przodu:-):-):-), ale Maja ważyła 4,200kg i mierzyła 58cm, a że ja raczej drobnej postury to widocznie w brzuszku było mało miejsca i musiał szybko się powiększyć;-);-);-)

A co powiecie na 34 kg?, na porodówkę weszłam z wagą 94 kg. Dawidek był duzy 4200g i 60 cm. Do tej pory mam ok. 6 kg na plusie :-:)-:)-(

Aaaaaaaaaaaaa, jeszcze zapomniałam napisać, że trzymam kciuki za weiderę :-):tak::tak:. Małągosiunia, a Ty juz nie karmisz, że na dietkę przeszłaś:confused:
Słonko, widzę słonko!!:-D Dobra, już mnie nie ma

A co powiecie na 34 kg?, na porodówkę weszłam z wagą 94 kg. Dawidek był duzy 4200g i 60 cm. Do tej pory mam ok. 6 kg na plusie :-:)-:)-(

O matko... Nie no to ja na porodowke szlam z waga 72 kg...

Teraz sie dziwie bo jeszcze mi zostaly 2 kg do zrzutu, ale i tak nosze mniejsze ciuchy.... To gdzie te 2 kg zostaly :-/

O matko... Nie no to ja na porodowke szlam z waga 72 kg...

Teraz sie dziwie bo jeszcze mi zostaly 2 kg do zrzutu, ale i tak nosze mniejsze ciuchy.... To gdzie te 2 kg zostaly :-/[/quote]

Też byłam w szoku że tak tyję i za bardzo nie wiedziałam od czego, moja gina ciągle mi cukier mierzyła i sprawdzała czy nie puchnę.

A jeszcze Wam pokażę jakiego pomocnika mam w kuchni ;-);-):-D

Załączniki

• IMG_2418.JPG
    IMG_2418.JPG
    47,8 KB · Wyświetleń: 38
A jeszcze Wam pokażę jakiego pomocnika mam w kuchni ;-);-):-D

Ale słodziak :D...

Moją kuzynke prawie wykonczyli przy porodzie :-/...
Przy nadcisnieniu i zatruciu ciazowym jakas rabnieta polozna kazala jej rodzic naturalnie... Meczyli ja wakum i kleszczowym. Na brzuch sie rzucali...
Meczyla sie 12 h. Po konskiej dawce lekow im odpłyneła... Szybko ją cieli (ma naciecie pionowe :-/... zamiast poziomego)... Dziecko nieprzytomne - reanimacja. Ona ponad 3 dni na OIOM'ie nieprzytomna....
Dziecko przerzucane z oddzialu do oddzialu bo nigdzie miejsca nie bylo... Albo w dyzurce pielegniarek...

Powiedziala ze juz W ZYCIU NIE BEDZIE RODZIC... Za kilka lat chce miec jednak dziecko, ale chce je adoptowac...

Dzięki za życzonka;-)
Madżka ja widze,że ty chustowa mama jak ja:-)Model śliczny:-D
Cara Adaś słodziak a urode ma po mamie:-)
Mój wczoraj na photoscapie siedział i zdjęcia tworzył:-)Tylko patrzeć jak mnie wywali od scrapek i sam zacznie robić:-p

reklama
Do góry