Kamila1996
Fanka BB :)
Co do tego plamienia właśnie, było jednorazowe, kolor kawa z mlekiem, także nie trwało nawet jeden dzieńIle się staraliście?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co do tego plamienia właśnie, było jednorazowe, kolor kawa z mlekiem, także nie trwało nawet jeden dzieńIle się staraliście?![]()
Wczoraj zanim zobaczyłam to plamienie, czułam ból w podbrzuszu, ale nie był on intensywny. Zaś popołudniu i wieczorem bolała mnie głowa, miałam dreszcze. Dzisiaj obudziłam się z meeega suchością w ustach, jakbym z tydzień popiłaZrób test najlepiej, jeżeli Ci się coś takiego wcześniej nie zdarzało to może być to ciąża . A jakieś inne objawy masz?
I .. jaki wyszedł test?Też w ostatniej.ciazy miałam plamienie implantacyjne, myslelam że się rozkręci ale trwało to jeden dzień i ustalo. Dwa dni później zrobiłam najpierw test a potem bete
Możliwe, że coś się święci . Ja np miałam 2-3 dni plamienie takie ciemno brązowe, wsumie wkładka wtedy wystarczyła , chociaż w pierwszej ciąży wogole nie miałam plamienia tylko normalny śluz, za to objawy bardziej intensywne niż na okres, bo ból brzucha i krzyży , a cycki jak dwa kamienieCo do tego plamienia właśnie, było jednorazowe, kolor kawa z mlekiem, także nie trwało nawet jeden dzień
Nie wiem czego się spodziewać w sumie, nie nakręcam się bo nie chcę się rozczarowaćMożliwe, że coś się święci . Ja np miałam 2-3 dni plamienie takie ciemno brązowe, wsumie wkładka wtedy wystarczyła , chociaż w pierwszej ciąży wogole nie miałam plamienia tylko normalny śluz, za to objawy bardziej intensywne niż na okres, bo ból brzucha i krzyży , a cycki jak dwa kamienie![]()
Jeżeli ostatni okres był na początku lutego, teraz małe plamienie ,a masz nieregularne cykle, to myślę, że nie zaszkodzi zrobić. Mi pierwsza ciążę pokazał test 1-2 dni po spodziewanej miesiączce, miałam odczekać dłużej, ale zżerała mnie ciekawośćNie wiem czego się spodziewać w sumie, nie nakręcam się bo nie chcę się rozczarować
Jak jutro rano zrobię test, to nie będzie za szybko?
Czekam na jutrzejszy test z niecierpliwościąJeżeli ostatni okres był na początku lutego, teraz małe plamienie ,a masz nieregularne cykle, to myślę, że nie zaszkodzi zrobić. Mi pierwsza ciążę pokazał test 1-2 dni po spodziewanej miesiączce, miałam odczekać dłużej, ale zżerała mnie ciekawośćza drugim razem miałam mieć okres jakoś w święta, a że nie dostałam to w sylwestra robiłam test i był pozytywny, ale wtedy nie wyszło i teraz w czerwcu miałam normalnie okres, a w lipcu już plamienie, ale przed plamieniem i w trakcie nic mi test nie pokazał, dopiero zaraz po wyszły dwie kreseczki. Wychodzi na to , że za każdym razem jest inaczej, a i jak człowiek młodszy to lepiej
![]()
sikaj dzisiajCzekam na jutrzejszy test z niecierpliwością![]()