reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Hej laski. W sobotę byłam na urodzinach teściowej i bratanicy męża a wczoraj na roczku mojego chrześniaka. Gęba do dziś boli mnie od sztucznych uśmiechów 🥴. Nikt z rodziny nie wie o naszych problemach oprócz mojej siostry. Jestem totalnie wypompowana emocjonalnie i dopiero dochodzę do siebie. Tak to jest jak niepłodny introwertyk wyjdzie na imprezę rodzinną 🥴

reklama
Hej laski. W sobotę byłam na urodzinach teściowej i bratanicy męża a wczoraj na roczku mojego chrześniaka. Gęba do dziś boli mnie od sztucznych uśmiechów 🥴. Nikt z rodziny nie wie o naszych problemach oprócz mojej siostry. Jestem totalnie wypompowana emocjonalnie i dopiero dochodzę do siebie. Tak to jest jak niepłodny introwertyk wyjdzie na imprezę rodzinną 🥴
Współczuję... Też byłam u mamy na imieninach... U mnie wiedzą... Co im nie przeszkodziło wymieniać się ciążowymi doświadczeniami na przestrzeni trzech pokoleń... A ja siedziałam między nimi, starając się nie zacząć krzyczeć.. 😔

Współczuję... Też byłam u mamy na imieninach... U mnie wiedzą... Co im nie przeszkodziło wymieniać się ciążowymi doświadczeniami na przestrzeni trzech pokoleń... A ja siedziałam między nimi, starając się nie zacząć krzyczeć.. 😔
Ja na ostatnim takim spotkaniu nie wytrzymałam i powiedz, ialam ze skoro ta była 3c w ciąży a ta dwa czy tamtą 1 to i tak jestem bardziej doświadczona od nich bo byłam 5 razy w ciąży a to że nie urodziłam dziecka nie znaczy że mają prawo po pierwsze mnie oceniać a po drugie sądzić ze nie wiem jak to jest być w ciąży i że następnym razem wg nie przyjdę na rządne spotkania jeśli będą kontynuować swoje uwagi

znamy znamy..... jeszcze chwila Fredzia😘

Przejebane 😥. Ja jestem wyczulona na takie rzeczy i ogólnie od zawsze przejmuje się uczuciami innych,( i nie mówię tu tylko o niepłodności) więc nie rozumiem takiego nietaktu ze strony twojej rodziny 🤦.

Chłopiec będzie? Jakie imię wybraliście? ❤️Dasz radę. Dacie radę!!! ✊✊✊Dobrze, że działasz zawczasu z tym szwem. Dżizas, ale się mega cieszę, że już na tym etapie jesteś. Teraz to już byle wytrwać fo końca. Trzymam kciuki bardzo, bardzo mocno ✊✊✊🥰🥰🥰
Leze w szpitalu po silnym krwotoku wczoraj, nie wiem co będzie, nikt nie wie

reklama
Do góry