Ruda1993
Fanka BB :)
Trzymamy kciukiMnie też dziś przestały, dopiero jak lekko ścisne to je czujegłowa do góry, trzymam kciuki oby wszystko było super
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciukiMnie też dziś przestały, dopiero jak lekko ścisne to je czujegłowa do góry, trzymam kciuki oby wszystko było super
![]()
W którym tygodniu miałaś już akcje serca ?aa no ja byłam u lekarza chyba tydzień po @. 4 dni wcześniej miałam betę 1800 i dopiero początek akcji serduszka.. A beta mi rosła 300% po 2 dniach więc już mogłam mieć wysoką![]()
ja nie robiłam bety. Uważam że przy becie to dopiero stres więc czy ja wiem czy masochistka![]()
Ja nawet nie dotykam podbrzusza, pobolewa samo albo jak wstaje itpHej! U mnie 6+6 i za 6 dni wizyta. Dalej sie czuje dobrze.
Jak naciskam troche brzuch to mnie boli i bol sie rozchodzi i czuc ze cos sie w srodku powiekszylo.
Oby tak dalej.
ja mam dzis pierwsza wizyte![]()
emocje szaleja![]()
Ja mam dzisiaj wizytę o 18:10 [emoji6]
Ja mam podobnie, noc przespałam, ale czuję się okropnie, wszystko mnie boli, znowu nic nie moge przełknąć, chce mi się spać, a muszę pracować [emoji24][emoji24] dobrze ze z domu, to nikt mnie nie widzi jak się obijam [emoji6]
to tak jak myJa kupilam bodziaka dla tego typka malego co juz mam go w chaciez napisem "Zostanę starszym bratem". Chcialabym go na święta ubrać ,zeby obwieścił tak dobra nowinę. A w zabobony tez nie wierze
![]()
Mam o 14.30, ale mam złe przeczucia.
Oby na przeczuciach się skończyło...