Ruda1993
Fanka BB :)
Trzymamy kciukiMnie też dziś przestały, dopiero jak lekko ścisne to je czujegłowa do góry, trzymam kciuki oby wszystko było super
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymamy kciukiMnie też dziś przestały, dopiero jak lekko ścisne to je czujegłowa do góry, trzymam kciuki oby wszystko było super
![]()
W którym tygodniu miałaś już akcje serca ?aa no ja byłam u lekarza chyba tydzień po @. 4 dni wcześniej miałam betę 1800 i dopiero początek akcji serduszka.. A beta mi rosła 300% po 2 dniach więc już mogłam mieć wysoką![]()
ja nie robiłam bety. Uważam że przy becie to dopiero stres więc czy ja wiem czy masochistka![]()
Ja nawet nie dotykam podbrzusza, pobolewa samo albo jak wstaje itpHej! U mnie 6+6 i za 6 dni wizyta. Dalej sie czuje dobrze.
Jak naciskam troche brzuch to mnie boli i bol sie rozchodzi i czuc ze cos sie w srodku powiekszylo.
Oby tak dalej.
ja mam dzis pierwsza wizyte![]()
emocje szaleja![]()
Ja mam dzisiaj wizytę o 18:10 [emoji6]
Ja mam podobnie, noc przespałam, ale czuję się okropnie, wszystko mnie boli, znowu nic nie moge przełknąć, chce mi się spać, a muszę pracować [emoji24][emoji24] dobrze ze z domu, to nikt mnie nie widzi jak się obijam [emoji6]
to tak jak myJa kupilam bodziaka dla tego typka malego co juz mam go w chaciez napisem "Zostanę starszym bratem". Chcialabym go na święta ubrać ,zeby obwieścił tak dobra nowinę. A w zabobony tez nie wierze
![]()