Emilcia ja ze względu za wczesniejsze straty jestem po 1 kontrolnej,Ja dopiero w przyszłym tygodniu na pierwszą wizytę![]()
za 2 tyg z wynikami krwi mam się zgłosić i dopiero wtedy kartę będzie zakładać.
Jestem na luteinie 3x1 oraz zastrzykach neoparin.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Emilcia ja ze względu za wczesniejsze straty jestem po 1 kontrolnej,Ja dopiero w przyszłym tygodniu na pierwszą wizytę![]()
WspółczujęEmilcia ja ze względu za wczesniejsze straty jestem po 1 kontrolnej,
za 2 tyg z wynikami krwi mam się zgłosić i dopiero wtedy kartę będzie zakładać.
Jestem na luteinie 3x1 oraz zastrzykach neoparin.
u góry na masz po prawej stronie taki dzwoneczek, kliknij w niego.Dziewczyny mam pytanie techniczne. Gdzie ustawić aby nie przychodziły mi na adres email powiadomienia o każdym nowym pościeweszłam na skrzynkę i się zdziwiłam same maile " listopadowe mamy 2021 " XD
Jeeenh a mi sie dzien ciagnie okropnie! Jeszcze godzina a ja dostalam takiej sraczki ze stresuze sama sie z siebie smiejeHej wszystkim. Miałam dzisiaj taki mlyn w pracy, że nie wiadomo w co ręce włożyćpewnie przez to, że nie było jednej koleżanki
chociaż jest plus tej sytuacji, szybko zlecił mi dzień i do wizyty u gina zostały dwie godz
mam nadzieję, że wszystko jest ok bo czuję się coraz lepiej i jakoś mi dziwnie z tym zaczyna być
![]()
No teraz też mi się stres zaczyna włączać powoliJeeenh a mi sie dzien ciagnie okropnie! Jeszcze godzina a ja dostalam takiej sraczki ze stresuze sama sie z siebie smieje![]()
Właśnie jadę na wizytę będę za jakąś niecała godzinę na miejscu ale nie wiem czy będzie miejsce i czy mnie przyjmą jeszcze...Moja koleżanka miała taki przyrost dwa razy i urodziła zdrowego synka. Warto wierzyć. Kiedy masz wizytę?
No brzuch mnie boli jak przed egzaminem zawodowymNo teraz też mi się stres zaczyna włączać powoli![]()
Życzę Ci aby było miejsce i było wszystko dobrzeWłaśnie jadę na wizytę będę za jakąś niecała godzinę na miejscu ale nie wiem czy będzie miejsce i czy mnie przyjmą jeszcze...