reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

minimum połowa zarodków jest skopana. Gdyby wszystko było takie proste, to pyk jeden cykl i ciąża. W naturze z tego co pamiętam około 80% par po 6 miesiącach ma sukces w postaci ciąży, 60% po 3 cyklach......
wrzuciłam tutaj filimik z Bociana na temat AMH, tam lekarz podawał statystyki ile trzeba jajeczek na sukces w zależności od wieku. Jak zwykle to durne statystyki, nigdy nie wiadomo co tam wylosujemy.
Nie martw sie na zapas, masz mieć piękne blastki, transfer i sukces. Trzeba mieć wiarę inaczej po co to wszystko robić.
Wiem ze masz rację, chyba po prostu mam gorszy dzień. Już będę grzeczna 🥴

reklama
Wlasnie tez mam takie silne bole. I co mc twgo samego jajnika. Jakbym co mc miala tylko z niego a dawniej na zmiane. I dawniej nie czulam tak bardzo. Troche tam cow poklulo ale lekko. Teraz mam co 2 tygodnie bole- jak nie okres to owulacja ;/
Na pewno masz rację, ze to moze dopiero sie zblizac..
Dzieki!
No ja tez tak mam, w sumie w miesiącu tylko kilka dni po okresie, cera ładna, włosy sie mniej tluszczą, jakaś taka fit się czuje a później to już wszystko, bóle, zatrzymana woda, wkurwienie itd 😂🙄

Laseczki robię kardio na rowerku stacjonarnym A później winko 🍷 żarcie 🥗🥟 i film 🚀. Nawiązując:jakie wina czerwone wytrawne polecacie? Byłam z mężem ostatnio w Lidlu i kuwa z 20 minut wina szukaliśmy... 😅na necie opinie na szybko czytalismy po czym wybierając super wino za 5 dyszek udaliśmy się w stronę kasy... wina tak często nie pijemy więc nie znamy, po zobaczeniu w domu paragonu zobaczyłam, że to wino kosztowalo UWAGA 15 zlotych xD myślałam, że padnę... 🤣🤣 Nie na tą cenę spojrzelismy a wino okropne w smaku...

reklama
Do góry