reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

A wiec neurolog powiedział jedno OKAZ ZDROWIA
Pięknie reaguje za sygnały,na ruchy człowieka.
Pukała młoteczkiem mówila ze odruchy prawidłowe
Podnosiła i patrzyla czy ciągnie główkę do przodu i tez bylo ok
Nie ma ani za duzej głowy,ani zadnych wadliwości ani kręczu szyjnego jak i napięcia mieśniowego na plecach.
Jest jak najbardziej proporconalny główka,nozki klatka i waga wszystko jest ponad 97 centyli
Pani powiedziała ze jest zdrowy,duzy chłop i ktoś sobie niezły żart zrobił.
Ma duże ciemiączko ale Pani neurolog wytłumaczyła ze nie moze zarosnąć gdyz Dorian bardzo szybko rośnie.Ogolnie wyszłam stamtąd o jakies 5kg lżejsza.Babka super.

Dziewczyny dziekuje ze czekałyscie i pamietałyscie
Bardzo dziekuje.

Women współczuję Ci przeżyć :-(wredny babsztyl chciała się pewnie odegrać zamartwiając Cię :frown: ale dobrze że wszystko jest z Doriankiem w porządku zuch z niego :tak: i zrób tak jak Liluś pisała niech nie ujdzie im to płazem ;-)

reklama
dzien dobry;-)

GUSTAWKU I VINCENCIE WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ... DUZO USMIECHU NA TWARZYCZKACH, CIEPELKA I MILOSCI, PYSZNEGO MLECZKA I KOLOROWYCH ZABAWECZEK

My również się dołączamy do tych pięknych życzeń dla naszych solenizantów :tak:

1563lr3.gif

Dziewczynki dziekujemy za zyczenia:-):-)

A ja tez wsciekla:wściekła/y: , bo mnie zab zaczyna bolec, chyba niedlugo to bez zebow zostane:wściekła/y::wściekła/y: Jak ja mam dosc tych zebow i dentystow:wściekła/y:

mirka
jesli chodzi o butelki to ja mam jedna do kaszek , po jednej na glowie do mleka i po jednej na glowe do herbatek:tak: Ostatnio myslalam, ze padne, bo moja kumpela kupila 9 !!! butelek dla swojego jeszcze nie narodzonego maluszka, tlumaczac, ze nie chce jej sie myc butelek w nocy:-D Zaznacze ze nie jest to jej pierwsze dziecko , wiec pojecie powinna miec;-)

Pusia
przykro mi:-:)-(

aluska
widze ze tez mialas niezly stres podczas porodu. Wszystko piekne co sie dobrze konczy;-)

A wiec neurolog powiedział jedno OKAZ ZDROWIA
Pięknie reaguje za sygnały,na ruchy człowieka.
Pukała młoteczkiem mówila ze odruchy prawidłowe
Podnosiła i patrzyla czy ciągnie główkę do przodu i tez bylo ok
Nie ma ani za duzej głowy,ani zadnych wadliwości ani kręczu szyjnego jak i napięcia mieśniowego na plecach.
Jest jak najbardziej proporconalny główka,nozki klatka i waga wszystko jest ponad 97 centyli
Pani powiedziała ze jest zdrowy,duzy chłop i ktoś sobie niezły żart zrobił.
Ma duże ciemiączko ale Pani neurolog wytłumaczyła ze nie moze zarosnąć gdyz Dorian bardzo szybko rośnie.Ogolnie wyszłam stamtąd o jakies 5kg lżejsza.Babka super.

Dziewczyny dziekuje ze czekałyscie i pamietałyscie
Bardzo dziekuje.
No i super że wszystko jest dobrze tylko po co te nerwy

dzien dobry
ja wlasnie wrocilam z zakupow ... dziecko bylo godzine u tesciowej , wiec moglam sobie spokojnie pokupowac ... dziecko zadowolone ja zadowlona a tesciowa w niebo wzieta bo mogla zostac z malym sam na sam

tylko sie wkurzylam bo chialam kupic smoczek do butelki taki rozmiar L (do kaszek itp) ale wszystkie sa tu w rozmiarze 2 czyli dla dzieci 6-18 mcy
wiec nie wiem czy kupic taki czy kombinowac z powiekszaniem dziurki w 1 ale jak to zrobic zeby wyszla glatka dziurka i zeby nic nie zostlo co moze ewe. skaleczyc malego albo cos polknac ???

wiem ze zly watek ale.......... ile macie biutelek ??? bo ja
1 do herbatek 150ml , 1 do soczkow 150 ml , 2 do mleka 300 ml no i w zapasie 2 250ml do mleka
Mirka kiedyś pamiętam rodzice mojej 10 lat młodszej siostrze robili dziurkę rozgrzanym prętem takim cienkim do sprawdzania ciasta nad ogniem:-Di było dobrze

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA 3 MIESIECZNEGO TYMKA

ORAZ
4 MIESIECZNYCH BLIZNIAKOW GUSTAVA I VINCENTEGO
przyłączam się do tych życzeń

Witam was wszystkie
a u nas pogoda szkoda gadać mam nadzieję że wiosna nadejdzie szybko bo nie mam siły.Młoda marudna bo znowu gorzej z oczami:wściekła/y:już nie mam sił bo ciągle grymasi i budzi się co chwilkę

Lilka daj znać co u lekarza bo teraz o ciebie się martwimy

Aluska wspolczuje, tez bym zatlukla takiego szwagra :wściekła/y: jak kur...a mozna byc tak nieodpowiedzialnym? czy on sobie nie zdawal sprawy ze ma male dziecko z tylu no i w ogole innych pasazerow? :angry:
znam pare osob co jezdzi jak szaleni, ale w przeciwienstwie do twojego szwagra to troche mysla bo jezdza tylko tak jak sa sami w samochodzie, ewntualnie z kolegami, jak jedzie ktos z rodziny, dziewczyna czy ktros im bliski to jezdza spokojnie, nienarazajac ich zycia.

a porod tez mialas kurcze.......dziekuj Bogu ze wszystko dobrze sie skonczylo, bo niektorzy lekarze .........szkoda slow.:no:

ja wlasnie wrocilam ze spa\cerku i tak pochodzilam ze az mi sie odciski porobily i piete troche zdarlam :baffled: :sorry2: w sumie to jeszcze dluzej bym spacerowala ale cos ciemne chmury sie zbieraja to wole nie ryzykowac zalapaniem sie na deszcz z maluchem.

Witam sie.

Dzis bylismy na wazeniu.Mlody wazy 7300.
Strasznie nie podobala mu sie pielegniarka,co ja zobaczyl to wpadal w histerie :-D:-D
W koncu wiem gdzie znajduje sie moja przychodnia ;-)

Vini,Gustawie i Tymonku Wszystkiego co najlepsze dla Was skarbeczki.

reklama
Do góry