reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

reklama
Mozliwe,ze dlatego.
Matt urodzil sie z 3200kg a wyszlismy ze szpitala z waga 3000kg
Choc powiem Ci,ze ja mam dzieci wagi ciezkie.
Antek ma teraz 2,5 roku a wazy juz 17,200.
Ja w wieku 6 lat (teraz znalazlam moja karte zdrowia) wazylam zaledwie 19 kilo :-D
To po tatusiu te kilogramy :sorry2:
Ale paradoks bo w poniedziałek szczepiłam Michała on 27 stycznia skończył 5 lat waży 19,8 a w wieku 4 lat na bilansie 4-latka miał 24 kg:-D.Teraz wygląda jak patol żebra mu widać:-D.Urodził się 4100.Ja się śmieję że co poród to większe dziecko rodzę:-D

wisienka ten kretyn(bo inaczej go nazwać nie można) to chyba chciał mi na złość zrobić jak zwykle zresztą :wściekła/y::wściekła/y: on jest pojeb...ny:wściekła/y: maminsynek jeden......

dzien dobry
ja wlasnie wrocilam z zakupow ... dziecko bylo godzine u tesciowej , wiec moglam sobie spokojnie pokupowac ... dziecko zadowolone ja zadowlona a tesciowa w niebo wzieta bo mogla zostac z malym sam na sam
tylko sie wkurzylam bo chialam kupic smoczek do butelki taki rozmiar L (do kaszek itp) ale wszystkie sa tu w rozmiarze 2 czyli dla dzieci 6-18 mcy
wiec nie wiem czy kupic taki czy kombinowac z powiekszaniem dziurki w 1 ale jak to zrobic zeby wyszla glatka dziurka i zeby nic nie zostlo co moze ewe. skaleczyc malego albo cos polknac ???
wiem ze zly watek ale.......... ile macie biutelek ??? bo ja
1 do herbatek 150ml , 1 do soczkow 150 ml , 2 do mleka 300 ml no i w zapasie 2 250ml do mleka

Ja mam do kleiku smoczek z dorobiona przezemnie dziurka;-)
A butelki to mam tak: 1 do herbatki itp, i dwie większe do mleka.
i gdzies mi jeszcze leżą w zapasoe dwie butelki małe do herbatki co były dołączone do lakatatora;-)

Apropos. Byłam z małym dzisiaj u lekarza i już młody waży 6,900:-)
Kaszel mu przechodzi i katarek też. Więc ulga:tak:

Ale paradoks bo w poniedziałek szczepiłam Michała on 27 stycznia skończył 5 lat waży 19,8 a w wieku 4 lat na bilansie 4-latka miał 24 kg:-D.Teraz wygląda jak patol żebra mu widać:-D.Urodził się 4100.Ja się śmieję że co poród to większe dziecko rodzę:-D
To powiedz na ktorym on jest teraz centylu?

A to,ze co ciaza dziecko wieksze to ponoc udowodnione naukowo...tylko u mnie sie nie sprawdzilo bo Antek wazyl juz 3560 :dry:

Ja mam do kleiku smoczek z dorobiona przezemnie dziurka;-)
A butelki to mam tak: 1 do herbatki itp, i dwie większe do mleka.
i gdzies mi jeszcze leżą w zapasoe dwie butelki małe do herbatki co były dołączone do lakatatora;-)

Apropos. Byłam z małym dzisiaj u lekarza i już młody waży 6,900:-)
Kaszel mu przechodzi i katarek też. Więc ulga:tak:

Elbra super że z Piotrusiem już coraz lepiej tak trzymać:tak:wagę też ma całkiem niezłą my do takiej wagi dojdziemy może za miesiąc
Beata niezłego stresa przeżyłam nie ma co :-:)no:
Anineczko bardzo ładnie Ci synek waży 7300g:-D

reklama
Wszystkiego najnajlepszego
dla Tymka z okazji skończenia 3 miesiąca :-D

1486lm7.gif

Ps. e-ciotka gapa:sorry2:

Do góry